• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Live EΔ2: O Stoner στο τελευταίο δευτερόλεπτο 1ος
Ο Pedrosa στο πολύ βρεγμένο, ο Lorenzo στο λίγο!
Νέα 17/09/2010 - 16:44

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ήταν ένα γερό παιχνίδι με το χρονόμετρο και με τη βρεγμένη πίστα. Η βροχή ξεκίνησε έντονη λίγο πριν τις Ελεύθερες Δοκιμές 2 και οι οδηγοί μπήκαν αρχικά επιφυλακτικά στην πίστα που δεν έχει άγρια άσφαλτο και χαρακτηρίζεται ως μέτρια προς γλιστερή στο στεγνό! Πόσο μάλλον στο βρεγμένο.

Αυτός που φαινόταν να αγνοεί τη βροχή ήταν ο Dani Pedrosa που συνεχώς κατέβαζε χρόνους και μέχρι να βγει ήταν 2’’ ολόκληρα δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον 2ο!

Μόλις βγήκε, στα μισά περίπου του 45λεπτου των δοκιμών (ειδικά για αυτόν τον αγώνα, ώστε να γίνουν 3 ελεύθερες και οι Κατατακτήριες, όλα 45λεπτα, αντί των τριών 60λεπτων), πήρε τη σκυτάλη ο Stoner, για λίγο όμως, αφού ένας ορμητικός Lorenzo κατέβαζε σε κάθε γύρο λίγο περισσότερο από ότι ο Αυστραλός.

Στον τελευταίο γύρο και ενώ όλα έδειχναν ότι οι ΕΔ2 θα ήταν υπόθεση του Ισπανού, ο Stoner με ένα άψογο γύρο έγραψε 2’01.710 και κάθησε στην κορυφή των αποτελεσμάτων.

Ο Lorenzo έτσι έμεινε 0.568 του δευτερολέπτου πίσω, διαφορά όχι μεγάλη για συνθήκες βροχής (αν ήταν στεγνό θα ήταν τεράστια).

Λίγο πιο πίσω ο Hayden που έκανε εξαιρετική εμφάνιση σήμερα και στο στεγνό και μόλις στον τελευταίο γύρο 4ος ο Rossi που ήταν για αρκετό διάστημα κοντά στην 9η θέση.

Ο 5ος Marco Melandri ήταν από αυτούς που εντυπωσίασαν στην αρχή στο πολύ βρεγμένο, κρατώντας τη 2η θέση για αρκετό χρόνο.

Ο Dovizioso ανέβηκε 6ος προς το τέλος όταν η πίστα ήταν λιγότερο βρεγμένη και ο De Puniet αθόρυβα ήταν συνεχώς στη δεκάδα.

Πίσω του 8ος ο Spies με τον Barbera κοντά του 9ο. Ο Simoncelli έκλεισε τη δεκάδα, με πολύ καλή επίδοση νωρίς στην πολύ βροχή που ήταν συνέχεια μέσα στην πρώτη τετράδα.

 

Κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας στο συνοδευτικό αρχείο, για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

 

Επόμενο άρθρο »

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ATHENS SUPERCROSS 2010

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Live: Lorenzo: «Οδηγώ δυνατά, αλλά…»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA