• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην JiR ο Alex De Angelis
Ο πρώτος ουσιαστικός του αγώνας με την JiR.
Νέα 16/09/2010 - 14:40

Βασικός αναβάτης της JiR στην κατηγορία Moto2 είναι ο Simone Corsi που φέτος απέδειξε ότι έχει σταθερές επιδόσεις και μπορεί να βρίσκεται κοντά στους πρωτοπόρους σε μόνιμη βάση.  

 

Στον αγώνα της Aragon θα βρεθεί δίπλα του ο Alex De Angelis (που μπήκε στην ομάδα από τον περασμένο αγώνα) που στο περασμένο αγώνα είχε συμμετάσχει στο τρίο του ατυχήματος με τον Shoya Tomizawa και τον Scott Redding. Κατά συνέπεια δεν κατάφερε να κάνει ένα ουσιαστικό αγώνα όπως προγραμμάτιζε με την νέα του ομάδα.

 

 

“Από πλευρά φυσικής κατάστασης είμαι σε καλό επίπεδο αφού δεν τραυματίστηκα στο ατύχημα που είχα στον περασμένο αγώνα του Misano, ωστόσο ψυχολογικά μου έχουν μείνει κάποια σημάδια. Είναι ελαφρώς απογοητευμένος με αυτό το ατύχημα και προσπαθώ πολύ για να ξεπεράσω αυτές τις δύσκολες στιγμές. Γι’αυτό το λόγο θέλω να οδηγήσω ξανά την μοτοσυκλέτα μου, δεν ξέρω βέβαια τι επιπτώσεις θα έχει αυτό, αλλά θα είναι μία πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσω με αφοσίωση και αποφασιστικότητα.” 

 

Ο Alex De Angelis ξεκίνησε φέτος την σεζόν συμμετέχοντας στην κατηγορία Moto2 στην ομάδα RSM SCOT και στη συνέχεια μεταπήδησε στα MotoGP στην ομάδα της Interwetten Honda MotoGP Team ως αντικαταστάτης του Hiroshi Aoyama. Από τον περασμένο αγώνα πήρε τη θέση του Yusuke Teshima στην JiR που ήταν ο αναβάτης R&D της TSR που προμηθεύει το πλαίσιο για την ομάδα JiR.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa και HRC μαζί μέχρι το 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Crutchlow θα οδηγήσει την M1 στην Ιαπωνία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα