• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To ρολόι T-Race Nicky Hayden Περιορισμένης Κυκλοφορίας
Νέα Αγοράς 02/10/2008 - 09:30
Η Tissot δημιουργεί ένα κορυφαίο συλλεκτικό κομμάτι που ακολουθεί τις ταχύτητες του MotoGP Για το MotoGP του 2008 ο «πρεσβευτής» της Tissot, Nicky Hayden διαθέτει έναν πρωτοποριακό εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει και το δικό του ρολόι, το Τ-Race Περιορισμένη Έκδοσης. Το μοναδικό design του μοντέλου T-Race Nicky Hayden Limited Edition, το οποίο κυκλοφορεί συσκευασμένο μέσα σε κράνος, απηχεί τη μηχανολογική ακρίβεια και τον χρωματικό συνδυασμό του υπόλοιπου δυναμικού εξοπλισμού, του κορυφαίου αυτού αναβάτη. Πρόκειται για ένα ρολόι που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό 4.999 κομματιών, το καθένα από τα οποία έχει τον αριθμό του χαραγμένο στο πίσω μέρος της κάσας.

Σχεδιασμένο για δράση Πολλές λεπτομέρειες στο design του ρολογιού είναι εμπνευσμένες από τον χώρο των αγωνιστικών μηχανών. Η περιστρεφόμενη στεφάνη είναι διακοσμημένη με ασημί και μαύρο διακοσμητικό σχέδιο που θυμίζει δισκόφρενα, ενώ η πλάτη της κάσας δίνει ένα εφέ γυαλισμένου ακτινωτού τροχού. Το καντράν από carbon composite ανθρακόνημα και τα καντράν του χρονογράφου σχεδιασμένα σαν στροφόμετρα μηχανής, είναι μία συνεχής αναφορά στον γεμάτο καύσιμο και αδρεναλίνη κόσμο του MotoGP.

Τα «πραγματικά χρώματα» του Nicky Hayden Το πορτοκαλί είναι το τυχερό χρώμα για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP 2006 και υπάρχει άφθονο μέσα στο, περιορισμένης κυκλοφορίας, ρολόι του, για το 2008. Πρόκειται για ένα σπορ ρολόι με καουτσούκ λουρί σε πορτοκαλί χρώμα και πορτοκαλί χρώμα στο φόντο για το ταχύμετρο. Πορτοκαλί χρώμα επίσης έχουν διάφορες λεπτομέρειες στα καντράν του χρονογράφου και τρεις από τους δείκτες. Ένα άγγιγμα από σκούρο μπλε χρώμα, επίσης θυμίζει τον συνδυασμό των χρωμάτων της μηχανής του Nicky. Το μαύρο και πορτοκαλί μίνι κράνος μέσα στο οποίο είναι συσκευασμένο το ρολόι, έχει τον αριθμό 69 που είναι το τυχερό νούμερο του πρωταθλητή αναβάτη, καθώς και το χαρακτηριστικό του έμβλημα, το αστέρι, σε χτυπητό κόκκινο χρώμα ένα πραγματικά συλλεκτικό αντικείμενο για πρωταθλητές.

Χαρακτηριστικά Μηχανισμός quartz Ελβετικής κατασκευής Αδιάβροχο στα 100 μέτρα Κάσα από 316L ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρο ανθρακόνημα Κορώνα με το γράμμα - έμβλημα T Πορτοκαλί λουράκι strap από ανάγλυφο καουτσούκ Περιορισμένη κυκλοφορία μόνο 4.999 κομματιών.

Επόμενο άρθρο »

PIAGGIO BEVERLY TOURER 250 cc: Το απόλυτο ιταλικό στυλ τώρα με 4.090 ευρώ

« Προηγούμενο άρθρο

Big Bang Ευκαιριών Από Την Μοτοδυναμική

Χορηγοί