• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Corridonia Live: Έπεσε ο «Notis» στον τελευταίο γύρο
Στον προτελευταίο γύρο από λάθος Ιταλού οδηγού
Νέα 12/09/2010 - 11:19

Corridonia – Αποστολή: MOTOGP WORLD, Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Αγώνας στην πίστα της Corridonia δεν πήγε καλά για τον Έλληνα οδηγό. Ο 10χρονος Νότης Παπαπαύλου, μετά την πρώτη μέρα των δοκιμών, στην οποία φάνηκε απροπόνητος, πήγε καλύτερα σήμερα στις Κατατακτήριες, βελτιώνοντας το χρόνο του κατά ένα δευτερόλεπτο, με 59’’5. Αρκετά πίσω από το 56’’03 που είχε πετύχει στην ίδια πίστα τον Ιούνιο. Παρόλα αυτά ξεκίνησε καλά τον αγώνα, αργότερα έμεινε πίσω και στον προτελευταίο γύρο ένας Ιταλός που προσπάθησε να περάσει από ένα δύσκολο σημείο, έχασε τον έλεγχο της Honda NSF100 και στην πτώση του παρέσυρε και τον Έλληνα οδηγό.

 

Κρίμα να τελειώσει με τέτοιο τρόπο η προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι τέτοια εποχή με τις πρώτες προπονήσεις, όταν ο τότε 9χρονος «Notis» δεν έφτανε καλά – καλά να σταθεί όρθιος στην μοτοσυκλέτα της Honda και βέβαια δεν ήξερε να αλλάζει ταχύτητες, προερχόμενος από τα αυτόματα mini-moto.

 

Βέβαια ο 10χρονος, αφού του πέρασε η στεναχώρια για την άδικη πτώση, δήλωσε ότι: «η εμπειρία όλης της χρονιάς ήταν ωραία, πιο πολύ μου άρεσε όταν προσπερνούσα – όταν μπορούσα – και μου άρεσε που είδα πολλές ιταλικές πίστες και μερικά ωραία μέρη. Με την Jet Oil, το MOTOGP WORLD, το Grecian Travel και την MBW, ελπίζω του χρόνου να πάω καλύτερα.»

 

 

Με μια παιδική αθωότητα, αλλά και άνεση ο οδηγός που αποτελεί μια ελπίδα για τη χώρα μας, μας είπε ότι θα αρχίσει αμέσως προπονήσεις για την επόμενη σεζόν, τώρα που θα έχει μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα.

 

Επόμενο άρθρο »

Άλλος άνθρωπος ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Jorge Lorenzo το ήξερε για τον Tomizawa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα