• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπέκυψε ο Shoya Tomizawa
Oι προσπάθειες των γιατρών αποδείχτηκαν άκαρπες
Νέα 05/09/2010 - 18:08

Στην κατηγορία Moto2 είδαμε φέτος πολλά ατυχήματα που γινόντουσαν κυρίως στην πρώτη στροφή του αγώνα όταν οι 41 αναβάτες προσπαθούσαν να βρουν μια τρύπα για να πλασαριστούν σε καλύτερη θέση. Ωστόσο στον αγώνα του Misano δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο αλλά στην ευθεία της πίστας έπεσε ο 19άχρονος Shoya Tomizawa με αποτέλεσμα να πέσουν στην συνέχεια πάνω του άλλοι δύο αναβάτες.  

 

Ο νεαρός Γιαπωνέζος τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα, την κοιλιά και το κεφάλι και μεταφέρθηκε άμεσα στο Ιατρικό κέντρο της πίστας του Misano όπου τον έθεσαν άμεσα σε σύστημα τεχνητής αναπνοής. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε με νοσοκομειακό όχημα στο Νοσοκομείο Riccione συνοδευμένος από δύο γιατρούς. Παρόλα αυτά οι προσπάθειες των γιατρών αποδείχτηκαν άκαρπες μιας και κατά την διάρκεια του αγώνα των MotoGP, πιο συγκεκριμένα στις 14:20, ανακοινώθηκε ο θάνατός του. 

 

Πλέον το χαρούμενο πρόσωπο του Tomizawa δεν θα βρίσκεται στην σκηνή των αγώνων και ο κόσμος των MotoGP στέλνει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους φίλους του δημοφιλή αναβάτη.

Επόμενο άρθρο »

Misano Live: O Shoya Tomizawa έφυγε

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Pole position o Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα