• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Μάχιμος ο Rossi
Βελτιώσαμε το set up της μοτοσυκλέτας
Νέα 04/09/2010 - 23:57

Ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi σημείωσε τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές.  Ωστόσο, ο Dani Pedrosa ήταν ισχυρός για άλλη μία φορά και άφησε πίσω του τον Jorge Lorenzo και τον Casey Stoner.

 

Ο δε Rossi μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής, έπειτα από τις κατατακτήριες δοκιμές: “Βελτιώσαμε το set up της μοτοσυκλέτας προς το τέλος και μπόρεσα να κάνω καλούς χρόνους. Επίσης δουλέψαμε αρκετά πάνω στα ελαστικά και αυτό γιατί υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό μεταξύ της μαλακής και της σκληρής γόμας. Δυστυχώς αυτή η πίστα καταπονεί πολύ τον ώμο μου.” 

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο το επιτελείο του Rossi θα ενημερώσει τόσο την Yamaha όσο και τον ίδιο, για τον αν θα τον ακολουθήσουν στην Ducati. Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι θα φύγουν από την Yamaha, αλλά κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν τον προορισμό τους. Πάνω σε αυτό ο Rossi ανάφερε ότι εύχεται να τον ακολουθήσουν στην Ducati: “Για μένα θα είναι θετικό και τέλειο αν έρθουν μαζί μου. Είναι μία απόφαση ζωής για τον Burgess. Θα του δώσω αρκετό χρόνο για να το σκεφτεί και να αποφασίσει, δεν χρειάζεται να βιαστεί. Αν αποφασίσει να σταματήσει δυστυχώς δεν μπορώ να του πω τίποτα, γιατί είναι απόφαση ζωής. Όταν το αποφασίσει ο Burgess θα είμαι έτοιμος.”

Επόμενο άρθρο »

Το νέο ZX-10R στο WSBΚ

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Live: Το νέο σχέδιο στο κράνος του Valentino Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα