• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Live: O Lorenzo στην αντεπίθεση, δυσκολεύεται ο Rossi
Pedrosa, Stoner πολύ δυνατοί
Νέα 04/09/2010 - 13:20

 

Οι Ελεύθερες Δοκιμές 2 έγιναν κάτω από τέλειες καιρικές συνθήκες με θερμοκρασία αέρα 23 βαθμούς Κελσίου και ασφάλτου στους 26.

Ο Jorge Lorenzo από το ξεκίνημα έδειξε τις προθέσεις του και κράτησε την πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα, εναλλάσσοντάς την με τον Dani Pedrosa που εντυπωσίασε στις χθεσινές δοκιμές. Όμως παρά το ότι ο οδηγός της Honda βελτίωσε το χρόνο του, ο Lorenzo κατέβασε και άλλο το χρόνο στο 1’34.627, κάτω από το περσινό ρεκόρ πίστας του Rossi και με διαφορά 0.104 του δευτερολέπτου φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης. Μάλλον όμως χρησιμοποίησε τον 5ο του κινητήρα για πρώτη φορά, κάτι που θα δούμε λίγο αργότερα και αυτό δεν είναι πολύ καλό σημάδι για την Μ1. Μάλιστα παρά την καλή εμφάνιση υστερεί σε τελική ταχύτητα από την Honda κατά 9χλμ/ώρα.

 

Ο Pedrosa με τα 280.4 χλμ/ώρα τελική σημείωσε νέο ρεκόρ στον τομέα αυτό για το Misano! και με το καλό του set-up, δείχνει ετοιμοπόλεμος, όπως και ο Casey Stoner που σήμερα οδήγησε όπως αυτός ξέρει και έφερε την Ducati του στην 3η θέση, μόλις 136 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον πρώτο.

Στην 4η θέση η μεγάλη πρωινή έκπληξη είναι ο Colin Edwards, που είναι η 2η Μ1, μπροστά από τον Rossi, που όμως είναι αρκετά πιο πίσω σε χρόνο με διαφορά 0.354 του δευτερολέπτου από τον ομόσταυλό του, διαφορά που θεωρείται σημαντική, σε μια τόσο μικρή πίστα, με μήκος 4,226μ.

 

Πίσω από τον Ιταλό σούπερ σταρ, ο Andrea Dovizioso ψάχνει να βρει τον τρόπο για να είναι πιο κοντά στο δικό του ομόσταυλο.

Οι Ducati των Nicgy Hayden & Hector Barbera ακολούθησαν στις θέσεις 7 & 8, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Ben Spies & Loris Capirossi.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Το MotoGrandPrix CLUB στα Paddock του Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Οι δηλώσεις του Rossi στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα