• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην 1η θέση το MotoGrandPrix Club στον 6ωρο
Οι Γ.Διατσίδης, Γ.Μιχαλόπουλος, Σ.Μέσσης κέρδισαν στα SS600
Νέα 31/08/2010 - 12:38

 

Μετά από 225 γύρους, μία αλλαγή ελαστικού πίσω στις 3 ώρες, 8 φορές στα πιτς, από τις οποίες 6 αλλαγές αναβάτη και ανεφοδιασμός, μία φορά γιατί έφυγε η ξύστρα στη φόρμα του ΓΜ και μία επιπλέον γιατί δεν μπήκε σωστά η πίσω ρόδα μετά την αλλαγή ελαστικού, η ομάδα «Messis Racing», με την υποστήριξη του Κέντρου Αποκατάστασης «Αρωγή», του καταστήματος ειδών ένδυσης «D-moto» της Λάρισας και του MotoGrandPrix Club, πήρε μια άνετη νίκη στην κατηγορία των Supersport 600, στον γνωστό 6ωρο Αγώνα των Σερρών, που φέτος ξαναγύρισε στο αρχικό σωστό τρόπο διοργάνωσης των 6 ωρών συνεχούς αγώνα και όχι στο 3+3 ώρες που γινόταν εδώ και μερικά χρόνια.

 

Οι τρεις οδηγοί της ομάδας που κέρδισε είναι οι: Γιάννης Διατσίδης, Γιώργος Μιχαλόπουλος και Στέργιος Μέσσης. Η ομάδα έδειξε πολύ δυνατή με την Suzuki GSX-R 600 και μάλιστα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και τη 2η θέση ή και τη νίκη και στα 1000cc, αν δεν αντιμετώπιζε το τεχνικό πρόβλημα με τον άξονα της πίσω ρόδας, στην αλλαγή ελαστικού.

Εκτός του ότι η ομάδα έχασε πολύ χρόνο στην αλλαγή, μετά χρειάστηκε να επιστρέψει στα πιτς για τη σωστή τοποθέτηση, που πήρε περισσότερα από 6’ λεπτά. Συνολικό χάσιμο λοιπόν 5 γύροι!

Ο Ταχύτερος γύρος που σημειώθηκε από την ομάδα και συγκεκριμένα από τον ΓΔ, ήταν στο 1’26.485. Η ομάδα έκανε οικονομία σε λάστιχο και καύσιμα και τελικά αν και μαλακό, το πίσω λάστιχο έβγαλε μια χαρά τις 3 ώρες.

Στην απονομή εκτός από το Κύπελλο της νίκης στην Supersport 600, η ομάδα πήρε και το Κύπελλο της 3ης θέσης στην κατηγορία των 1000cc, ενώ ο Γιάννης Διατσίδης το Κύπελλο του πρώτου ανάμεσα στους δημοσιογράφους που συμμετείχαν. Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης έχει κερδίσει άλλες δύο φορές στον 6ωρο, το 2000 στην κατηγορία Superbike με Aprilia Mille 1000 RSV2 και το 2006 στα Sypersport 600 με Honda CBR600RR.

 

To MotoGrandPrix Club συγχαίρει τα μέλη του για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi είδε τον Αγ. Πέτρο!!!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy report: O Hayden άτυχος με την ξύστρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα