• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Κατατακτήριες: Ο Spies στην pole position!!
Ο Αμερικανός κερδίζει τις εντυπώσεις στην Ινδιανάπολη
Νέα 28/08/2010 - 05:54

 

Ο Ben Spies μια ημέρα μετά την επισημοποίηση της εργοστασιακής θέσης του στην ομάδα της Yamaha για το 2011, έδειξε την μεγάλη ικανότητά του στη διαδικασία των Κατατακτήριων δοκιμών και πήρε την πρώτη του pole position στα MotoGP. Ο Αμερικανός οδήγησε πολύ καλά στα τελευταία λεπτά και πήρε το καλύτερο από τα καινούργια λάστιχα που φόρεσε στην Μ1 του. Τώρα μένει να μετατρέψει σε ένα καλό αποτέλεσμα την επίδοσή του αυτή, κάτι που δεν κατάφερε στον προηγούμενο αγώνα στην Τσεχία.

 

Δίπλα του στην 1η σειρά της εκκίνησης ο Jorge Lorenzo που έδειξε ότι είναι αποτελεσματικός όταν χρειάζεται, αφού βελτίωσε τον πρωινό του χρόνο. Έτσι και πάλι είναι το φαβορί για τον αυριανό αγώνα, μετά την περσινή του επιβλητική νίκη.

Η ευχάριστη έκπληξη για την ομάδα της Ducati είναι η 3η θέση του Nicky Hayden που έδειξε πολύ βελτιωμένος το απόγευμα, με αρκετούς γρήγορους γύρους.

 

Από την 2η σειρά θα ξεκινήσουν οι δύο εργοστασιακές Honda των Andrea Dovizioso & Dani Pedrosa που δεν κατάφεραν στο τέλος να αξιοποιήσουν όλη τη δύναμη του μοτέρ τους. Πάντως ο Ισπανός οδηγός του HRC μπορεί αύριο να κάνει κάτι καλό, αν καταφέρει να μείνει μπροστά, μετά την εκκίνηση που αναμένεται να κερδίσει!

Στο τέλος της 2ης σειράς ο Casey Stoner που βλέπει για μια ακόμη φορά φέτος την πλάτη του Hayden, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στους ομόσταυλους, ειδικά όταν ο Αυστραλός θεωρείται ο Ν.1 οδηγός της ομάδας.

 

Από την 3η σειρά θα εκκινήσει ο Valentino Rossi που είχε 5’ λεπτά πριν το τέλος τη 2η σημερινή του πτώση, πάλι από μπροστινό στην είσοδο της στροφής, όπως και το πρωί. Πεσμένη η ψυχολογία του και θα πρέπει να βρει κάτι αύριο στο ζέσταμα για να αποφύγει την 2η συνεχόμενη κακή εμφάνιση, μετά την 5η θέση της Τσεχίας.

Επίσης με πτώση ο Simoncelli, που όμως πρόλαβε να γυρίσει στην πίστα και να πετύχει τον 8ο χρόνο με τη 2η μοτοσυκλέτα του. Την 9η θέση ο Colin Edwards και πίσω του 10ος ο άλλος γερόλυκος των αγώνων, ο Loris Capirossi.

O Alvaro Bautista έσωσε μαζί με τον Ιταλό την τιμή της Suzuki που το πρωί είδε και τους δύο σε χαμηλές θέσεις. Αξιόλογη και η επίδοση του Hiroshi Aoyama στην 13η θέση, στην επιστροφή του μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Indy Warm Up: O Lorenzo σε φόρμα

« Προηγούμενο άρθρο

Ιndy GP125 KATAT: O Marquez πήρε την 7η φετινή του pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα