• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ιndy Moto2 ΕΔ1: Ο Scott Redding εντυπωσιάζει
Ο 17χρονος Βρετανός πρώτη φορά πρώτος!
Νέα 28/08/2010 - 00:09

 

Η ομάδα Marc VDS Racing Team έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, αφού ο οδηγός της Scott Redding σημείωσε την καλύτερη επίδοση στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, για πρώτη φορά φέτος στη νέα κατηγορία. Με χρόνο 1’46.728 πήρε την πρωτιά από τον προηγούμενο στο Πρωτάθλημα Toni Elías, κάτι που αποτελεί ένεση εμπιστοσύνης στην μοτοσυκλέτα που το περιοδικό MOTOGP WORLD οδήγησε πριν λίγο καιρό και κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους που κυκλοφορεί!

 

Ο οδηγός της Gresini Racing, ο Elías, άφησε πίσω του τον Andrea Iannone (Fimmco Speed Up), που είναι ο κυριότερος αντίπαλός του για τον Τίτλο.

Ο Simone Corsi (JiR Moto2) ήταν και αυτός κοντά τους, ο 4ος που κατέβηκε το 1’47”.

 

Οι Julián Simón (Mapfre Aspar), Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), Sergio Gadea (Tenerife 40 Pons), Raffaele De Rosa (Tech3 Racing), Gabor Talmacsi (Fimmco Speed Up) και ο Αμερικανός Jason DiSalvo (GP Tech) που τρέχει ως έκτακτη συμμετοχή, συμπλήρωσαν τη δεκάδα.

 

Ο 3ος του Πρωταθλήματος Thomas Lüthi (Interwetten Moriwaki) είναι 15ος!, με τον 19χρονο Shoya Tomizawa (Technomag-CIP) που κέρδισε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, μόλις στην 27η θέση.

Ο Yuki Takahashi που επίσης κέρδισε αγώνα είναι 32ος, ενώ ο Roger Lee Hayden (American Honda) που όπως ο DiSalvo συμμετέχει εκτάκτως, είναι στην 23η θέση.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Δεύτερος ο Elias παρότι άρρωστος

« Προηγούμενο άρθρο

Ιndy GP125 ΕΔ1: Ο Marquez επιστρέφει δυνατός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα