• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρουσίαση του νέου Βitubo XXF αμορτισέρ
Η Bitubo με μεγάλη χαρά παρουσιάζει το νέο μονό οπίσθιο racing αμορτισέρ με το όνομα XXF.
Νέα Αγοράς 09/06/2008 - 00:00
Η Bitubo με μεγάλη χαρά παρουσιάζει το νέο μονό οπίσθιο racing αμορτισέρ με το όνομα XXF. Το νέο αυτό αμορτισέρ θα αντικαταστήσει το διάσημο FXF. Με τον συνδυασμό της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας και τα μοναδικά του χαρακτηριστικά ο στόχος της κορυφής κατακτήθηκε. Το νέο XXF προσφέρει καλύτερη απόδοση, εύκολη συντήρηση και είναι πλήρως ρυθμιζόμενο.

Μια ματιά στην εμφάνιση και μόνο είναι αρκετή για να φανούν οι διαφορές με τον προκάτοχό του. Εύκολα διακρίνει κανείς ότι πρόκειται για ένα εξ΄ ολοκλήρου νέο προϊόν και όχι για την εξέλιξη ενός ήδη υπάρχοντος. Στην ουσία το XXF είναι το αποτέλεσμα ενός πρωτοποριακού σχεδιασμού και της καλύτερης επιλογής υλικών και εξαρτημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, παρατηρώντας κανείς το αμορτισέρ από την κορυφή συναντά την monobloc κεφαλή με ενσωματωμένες βαλβίδες κατασκευασμένες από κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική. Οι βαλβίδες της συμπίεσης και της επαναφοράς βρίσκονται στο εσωτερικό και ελέγχουν τα υδραυλικά του ελατηρίου. Αυτή η συγκεκριμένη θέση παρέχει εξαιρετική ψύξη, με καλύτερη απαγωγή της θερμότητας η οποία παρέχεται από το γεγονός ότι το υγρό περνάει μέσα από τις βαλβίδες.

Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον επανασχεδιασμό της υδραυλικής προφόρτισης του ελατηρίου. Το εύρος ρυθμίσεων έχει αυξηθεί και το έξτρα συμπαγές παξιμάδι είναι έτοιμο να κάνει όλες τις αναγκαίες αλλαγές για πίστα ή για δρόμο.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να σχεδιαστεί ένα προϊόν με ελάχιστο βάρος και μικρές διαστάσεις . Επίσης έγινε ειδική κατεργασία για να μειωθεί η τριβή και ειδικότερα το stick – slip φαινόμενο. Οι κινούμενες μάζες έχουν μειωθεί αισθητά έτσι ώστε να μειωθεί με τη σειρά της η αδράνεια και να βελτιωθεί η απόδοση ειδικότερα στις υψηλές ταλαντώσεις.

Όλες αυτές οι τεχνικές καινοτομίες έχουν ως αποτέλεσμα εξαιρετικά πλεονεκτήματα στην αίσθηση οδήγησης. Πρωτόγνωρη ακρίβεια και αντίδραση σε συνδυασμό με ομοιογενή φθορά των ελαστικών τα οποία μαρτυρούν τον τέλειο έλεγχο των δυνάμεων που απελευθερώνονται στο δρόμο. Με την διπλή ρύθμιση της γρήγορης και αργής συμπίεσης, ο αναβάτης αποκτά αποτελεσματικό έλεγχο της μοτοσυκλέτας ακόμα και στις πιο ακραίες καταστάσεις.

Κλείνοντας είναι σημαντικό να τονίσει κανείς ότι η προσαρμοστικότητα του προϊόντος θα δώσει την βέλτιστη απόδοση σε οποιαδήποτε εφαρμογή και αν χρησιμοποιηθεί.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος:

Αλεξόπουλος ΕΠΕ

Δημητρακοπούλου 22, Κουκάκι

Τηλ: 210-9222776

E-mail: info@alexopoulos.gr

Επόμενο άρθρο »

Yamaha και Νέες Τιμές

« Προηγούμενο άρθρο

MUGELLΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: νέο βάψιμο για το κράνος του Rossi

Χορηγοί