• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DesmoRosso 2006, το κρασί της Ducati
Η Ducati μπαίνει στο χώρο της οινοπαραγωγής παρουσιάζοντας το κρασί DesmoRosso 2006.
Νέα Αγοράς 17/04/2008 - 00:00
Η Ducati μπαίνει στο χώρο της οινοπαραγωγής παρουσιάζοντας το κρασί DesmoRosso 2006.

Ναι, καλά διαβάσατε, το μικρό ιταλικό εργοστάσιο με την μεγάλη ιστορία και την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία στους αγώνες μοτοσυκλετών προχώρησε στην παραγωγή του δικού του κρασιού το οποίο απευθύνεται στους φίλους της εταιρίας, αλλά και στους λάτρεις των καλών κρασιών.

Το περίφημο σύστημα Desmo που εμπνεύστηκε πριν από αρκετές δεκαετίες ο πολυμήχανος ingegnere Taglioni είναι το σήμα κατατεθέν την μπολονέζικης φίρμας. Το Desmo όμως είναι και σύμβολο της δύναμης, της νίκης, της κλάσης.

Συνδυάζει τρία είδη σταφυλιών (Cabernet Sauvignon, Merlot και Carmenere) και σύμφωνα με τον παραγωγό Paolo Padrin «...είναι ένα εκλεκτό κρασί με πλούσια και δυνατή γεύση. Είναι σαφώς ιταλικό και κατάλληλο για να εκπροσωπήσει τα χρώματα της Ducati στην παγκόσμια αγορά».

«Με τη δημιουργία του DesmoRosso θέλουμε να συνδέσουμε το brand και τις αξίες μας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας: ένα κρασί ξεχωριστό, το οποίο θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και του πλέον απαιτητικού ειδήμονα», είπε μεταξύ άλλων General Executive Manager της Ducati, Gabriele Del Torchio.

Το DesmoRosso 2006 θα διατίθεται μόνο μέσω internet στο site www.desmorosso.com, ενώ θα σερβίρεται σε επιλεγμένα μπαρ και κελάρια σε Ιταλία και Ευρώπη.DesmoRosso 2006

DesmoRosso 2006

Επόμενο άρθρο »

MUGELLΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: νέο βάψιμο για το κράνος του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Αποστολή Qatar: 1η νύχτα, νέο κράνος για τον Valentino

Χορηγοί