• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βrno live: Dovi πρώτος, καρδιοχτύπησε το Team Rossi
Dovi με διαφορά 1.6’’ από τον 2ο!, στο βρεγμένο
Νέα 15/08/2010 - 12:57

 

Σε μια πίστα που είχε πολλά υγρά κομμάτια και ανάγκασε όλους να χρησιμοποιήσουν βρόχινα λάστιχα, ο Andrea Dovizioso είχε την αίσθηση ώστε να σημειώσει με διαφορά τον καλύτερο χρόνο στο 20λεπτο Ζέσταμα.

Όμως αυτό που έκανε περισσότερο εντύπωση σε όλους ήταν η αγωνία της ομάδας του Rossi, όταν μετά το πέσιμο της καρό σημαίας ο οδηγός τους δεν εμφανίστηκε στην ώρα του πίσω στα πιτς και για λίγο ήταν χαμένος και από τις κάμερες.

Η ανακούφιση ήλθε λίγο αργότερα όταν ο Rossi ζήτησε από τον Στέλιο Οικονομόπουλο (αρχηγό της εκδρομής του ΜοtoGrandPrix Club) να τον σπρώξει και εκείνη τη στιγμή ήλθε ο Edwards και έσπρωξε «μαρσπιέ» όπως λέμε, τον Valentino. Όταν στην επόμενη κατηφόρα η μοτοσυκλέτα ξαναπήρε μπροστά, το προφανές ήταν ότι ο Rossi έκανε δοκιμαστική εκκίνηση και του έσβησε. Βέβαια οι δοκιμές που έκανε με τις ρυθμίσεις της Μ1 τον άφησαν μόλις στην 16η θέση, που είναι η χειρότερη που έχει πάρει σε επίσημη χρονομέτρηση, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η RC212V του Dovi
Η RC212V του Dovi

 

Πίσω από τον «Dovi» ο Dani Pedrosa έδειξε ότι και στο βρεγμένο μπορεί να πάει καλά, ενώ 3ος ήταν ο Stoner που συνήθως βολεύεται σε τέτοιες συνθήκες.

Ο Lorenzo στην 4η θέση, δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα, περιμένοντας όπως όλοι την εξέλιξη του καιρού, μέχρι τις 13:30 τοπική ώρα όταν θα πρέπει να μπουν στην πίστα. Melandri, Kallio και Hayden ήταν οι τρεις που ακολούθησαν με καλούς χρόνους.

Στον τελευταίο γύρο ο Simoncelli είχε μια έξοδο που οδήγησε στην 3η πτώση του στο τριήμερο!

Κάνοντας κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Βrno live: Οι μεταγραφές του 2011, μέρος 101ο!

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO LVE: Φωτογραφικό αφιέρωμα από τις κατατακτήριες δοκιμές

Χορηγοί