• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Cal Crutchlow στην Tech 3;
Ο Βρετανός θέλει και όλα φαίνονται θετικά
Νέα 02/08/2010 - 12:48

 

Η Μ. Βρετανία είναι μια χώρα με παράδοση στους αγώνες μοτοσυκλέτας και η DORNA, όπως και οι διοργανωτές του Grand Prix στο Silverstone θέλουν να έχουν έναν Βρετανό οδηγό στη κορυφαία κατηγορία του MotoGP. O Bradley Smith των 125 είναι πολύ καλός, αλλά πάντα ένας οδηγός στα «μεγάλα» μπορεί να φέρει περισσότερο κόσμο στην πίστα. Φέτος με τον Toseland να μετακομίζει στα Superbike, τα MotoGP χρειάζονται – τουλάχιστον για το 2011 – έναν Βρετανό.

 

Παρά το ότι η Tech 3 Yamaha αρνείται ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Cal Crutchlow, υπάρχουν πολλά στοιχεία που συνηγορούν σε μια τέτοια προοπτική.

Πρώτον και κυριότερο ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής των Supersport 600 είναι γρήγορος και το έχει αποδείξει με τις πολλές Superpole που έχει πάρει φέτος, αλλά και με την καταπληκτική εμφάνισή του στον χθεσινό Αγώνα του Silverstone.

Δεύτερον, όπως προαναφέραμε οι οργανωτές θέλουν Βρετανό οδηγό, τρίτον η Yamaha δεν θέλει να χάσει ένα τέτοιο ταλέντο και θέλει να έχει μια καλή περίπτωση που θα καλύψει το κενό του Spies που θα είναι του χρόνου μαζί με τον Lorenzo στην εργοστασιακή ομάδα.

Τέταρτον η Monster Yamaha Tech 3 ψάχνει για δύο οδηγούς την επόμενη χρονιά, αφού κατά πάσα πιθανότητα ο Colin Edwards μετακομίζει πίσω στα παλιά του λημέρια των WSBK.

 

Τώρα ένα ακόμη ισχυρό στοιχείο είναι ότι ο Crutchlow έχει ως Μάνατζερ τον Bob Moore, που είναι υπεύθυνος για την χορηγία της Monster στην ομάδα του Herve Poncharal και μάλιστα για το 2011 θέλει να επεκτείνει την χορηγία και στην ομάδα της Moto2 που έχει η γαλλική ομάδα.

Άρα ο Poncharal μπορεί να αρνείται το στάδιο των διαπραγματεύσεων, άλλωστε έχει αρνηθεί και τις επαφές με τον Randy De Puniet, αλλά πιστεύουμε ότι το 2011 η ομάδα θα έχει τον Γάλλο και τον Βρετανό ως οδηγούς. Αρκεί βέβαια να τα βρουν στα οικονομικά και από την άλλη μεριά η Honda να μην καταφέρει να κρατήσει τον De Puniet.

Μετά το Brno θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Επόμενο άρθρο »

Στον Αγ. Δομίνικο ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Η ζωή θέλει 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα