• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην Laguna Seca όλες οι κατηγορίες το 2011
Θα φιλοξενήσει και τις τρεις κατηγορίες.
Νέα 30/07/2010 - 14:32

Στις πρόσφατες συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν έπειτα από τον αγώνα της Laguna Seca ακούστηκαν πολλές προτάσεις για την επόμενη σεζόν και το μεγάλο ενδιαφέρον των Αμερικάνων διοργανωτών εστιάστηκε στο να φιλοξενήσουν όλες τις κατηγορίες των MotoGP του χρόνου. Από το 2005 που επέστρεψε η Αμερικάνικη πίστα στο ημερολόγιο των MotoGP φιλοξενούσε μόνο την κορυφαία κατηγορία. Το μεγάλο κόστος μετάβασης των ομάδων από την Ευρώπη στις ΗΠΑ και στην συνέχεια πίσω στο Brno και μετά πίσω πάλι στην Indianapolis είναι πλέον πολύ υψηλό. 

 

Τέθηκε λοιπόν υπό συζήτηση το θέμα να προγραμματιστούνε οι δύο αγώνες των ΗΠΑ με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν μεταξύ τους ένα κενό μόλις μίας εβδομάδας και στη συνέχεια οι ομάδες να επιστρέψουν στην Ευρώπη. Κατά αυτό τον τρόπο θα μειωθεί το κόστος για τις ομάδες και θα δυναμώσουν οι αγώνες των MotoGP στις ΗΠΑ που θα περιλαμβάνουν επιπλέον τις κατηγορίες Moto2 και GP125.  

 

Ο μικρός χώρος των Paddock της Laguna Seca βάζει σε σκέψεις τους διοργανωτές μιας και δεν επαρκεί γα την στέγαση όλων των κατηγοριών των MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

Η γνώμη του Lawson για τον Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Silvestone: 100ή εκκίνηση για τον Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA