• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άψογος ο Lorenzo φέτος
Τα σχόλια του Hayden και του Gardner
Νέα 29/07/2010 - 13:35

Πράγματι από την αρχή της σεζόν ο νεαρός Ισπανός αναβάτης δείχνει πιο ώριμος και πιο αποφασισμένος από ποτέ άλλοτε για το κυνήγι και την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία των MotoGP. 

 

Τις επιδόσεις του Ισπανού οδηγού σχολίασε πρόσφατα ο Nicky Hayden που τον είδε να εξαφανίζεται μπροστά του στην Laguna Seca. “Φέτος απέδειξε ότι είναι πραγματικά σταθερός. Πέρυσι είχε την ταχύτητα αλλά έκανε λάθη εδώ και εκεί μέσα στην πίστα. Φέτος ανεβαίνει πρώτος ή δεύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές και τερματίζει πρώτος ή δεύτερος σε κάθε αγώνα. Πραγματικά δεν έχει εμφανίσει σημάδια αδυναμίας.” 

 

Άριστα ήταν και τα σχόλια του πρώην πρωταθλητή των GP500 Wayne Gardner που ανάφερε ότι στην Laguna Seca ο Lorenzo ήταν απλά στην κλάση του εαυτού του. “Την Κυριακή ήταν πολύ γρήγορος, ποτέ δεν ήρθε εκτός εαυτού, ούτε έδειξε σημάδια πιθανής πτώσης. Αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό δεν νομίζω ότι θα μπορέσει κανείς να του πάρει τις νίκες στους υπόλοιπους αγώνες της σεζόν.” 

 

Τα MotoGP βρίσκονται ήδη στα μέσα της αγωνιστικής σεζόν και ο Jorge Lorenzo προηγείται στην βαθμολογία με 72 βαθμούς. Με άλλα λόγια έχει το τίτλο στην τσέπη εκτός και αν τύχει κάτι εντελώς απρόβλεπτο.

Επόμενο άρθρο »

Silvestone: 100ή εκκίνηση για τον Biaggi

« Προηγούμενο άρθρο

Που θα βρίσκεται ο Burgess του χρόνου;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA