• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η μεγάλη ευκαιρία του Roger Lee Hayden
Από τα Superbike στα MotoGP
Νέα 24/07/2010 - 02:04

Το 2007 ο αδερφός του Nicky Hayden, Roger Lee είχε κάνει την εμφάνισή του στην Laguna Seca πάνω σε μία ZX-RR. Ωστόσο, όπως ανάφερε ο Nicky είχε την ευκαιρία να την δοκιμάσει πριν από τις ημέρες του αγώνα. Ο δε Nicky πιστεύει ότι το γεγονός ότι δίνεται στον αδερφό του για άλλη μία φορά η δυνατότητα να οδηγήσει στην κατηγορία των MotoGP, αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για την μελλοντική άνοδό του στα MotoGP.  

 

“Οι Honda γίνονται όλο και πιο ισχυρές κάθε εβδομάδα. Έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτόν γιατί είναι αδερφός μου και ίσως να περιμένω περισσότερα από αυτόν, ωστόσο παραμένει ένα μεγάλο βήμα για εκείνον μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Οι μοτοσυκλέτες της Honda έχουν αναβαθμιστεί από το εργοστάσιο και αυτή την πίστα την αγαπάει ιδιαίτερα ο Roger και εύχομαι να κάνει μία καλή εμφάνιση.” 

 

Από την άλλη πλευρά ο Nicky ανάφερε ότι δεν μίλησαν ιδιαίτερα μεταξύ τους για το γεγονός ότι θα βρεθεί στη σέλα της RC212V, αλλά περισσότερο ασχολήθηκαν με τον βασικό χορηγό της ομάδας το Playboy. “Όταν οδήγησε την Kawasaki χρησιμοποίησε το set up του Randy De Puniet ακόμη και σε ότι αφορούσε τη θέση οδήγησης.”  

 

Στον αγώνα της Indianapolis ο Roger Lee Hayden πρόκειται να εμφανιστεί πάνω στη σέλα μίας Honda Moriwaki στην κατηγορία Moto2 με team manager τον Kevin Schwantz.

Επόμενο άρθρο »

Tι θα κάνει ο Rossi στη Laguna;

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna Seca flash back

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα