• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σκούρα τα πράγματα για De Rossa και Takahashi
Από την νίκη στις πτώσεις.
Νέα 20/07/2010 - 12:05

Απογοητευτικά ήταν τα αποτελέσματα της ομάδας TechIII στην κατηγορία Moto2 στον αγώνα της Γερμανίας αφού και οι δύο αναβάτες, Yuki Takahashi και Raffaele de Rosa είχαν πτώσεις. 

 

Ο Ιταλός de Rosa δεν κατάφερε να αποφύγει το στρίμωγμα στην πρώτη στροφή της πίστας, στην προσπάθειά του να κερδίσει κάποιες θέσεις από την 24η θέση που είχε στη σχάρα της εκκίνησης, με αποτέλεσμα να πέσει. Μπλέχτηκε με άλλους πέντε οδηγούς και έπεσε αλλά κατάφερε να ξεκινήσει και μπήκε ξανά στο παιγνίδι με στόχο να τερματίσει στην 20άδα. Παράλληλα ήθελε να συλλέξει πολύτιμες πληροφορίες όσον αφορά την χρήση του νέου πλαισίου που χρησιμοποιούσε η ομάδα από τον αγώνα της Catalunya. Έγραψε ταχύτατους χρόνους στο επίπεδο αυτών των οδηγών της πρώτης δεκάδας, ωστόσο αποφάσισε να επιστρέψει στα pit στον 26 γύρο. 

 

Κακή ήταν η εκκίνηση που έκανε ο Yuki Takahashi από την 13η θέση. Ως αποτέλεσμα πίεσε πολύ τον εαυτό του και την μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να πέσει στην αρχή του αγώνα, μόλις στο δεύτερο γύρο, ενώ βρισκόταν στην 15η θέση. Ένα άδοξο τέλος για τον νικητή της Catalunya.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πάντα σκοπεύω στο βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

H 100η νίκη της Derbi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα