• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O δεύτερος γύρος του Red Bull Moto Grand Prix Rookies Cup ξεκινάει
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα των Rookies
Νέα 15/07/2010 - 01:28

Tο δεύτερο μισό της Red Bull Moto Grand Prix Rookies Cup σεζόν ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το Sachsenring με αγώνες Σάββατο και Κυριακή μαζί με το Γερμανικό Grand Prix

 Ο 18χρονος Ισπανός Daniel Ruiz ηγείται στην βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά την νίκη που πέτυχε στο Assen και είναι μόλις έναν βαθμό μπροστά από τον Danny Kent, τον 16χρονο Βρετανό με τον οποίο έδωσε μάχη στον αγώνα της Ολλανδίας.  

Ο αγωνιζόμενος που θέλει να αντεπιτεθεί στην Γερμανία είναι ο 15χρονος Γιαπωνέζος Daijiro Hiura ο οποίος είχε ένα μηχανικό πρόβλημα το οποίο τον έβγαλε έξω από τον δεύτερο αγώνα στο Αssen αλλά επίσης τον γκρέμισε και από την κορυφή της βαθμολογίας.Ο νικητής του Mugello θα προσπαθήσει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί από τους δύο αγώνες του προσεχούς Σαββατοκύριακου. Πέρυσι σε μια βρεγμένη και ολισθηρή πίστα τερμάτισε 4ος μπροστά από τον 6ο Kent και τον 14ο Ruiz.

Από το περσινό podium του Sachsenring μόνο ο Jake Gagne επιστρέφει φέτος. Ο 16χρονος Καλιφορνέζος ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά την παρθενική του νίκη στον πρώτο αγώνα του Αssen και την 4η θέση στον δεύτερο. Ο Gagne έχει ξαναβρεί την χαμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό του μετά το απογοητευτικό του φετινό ξεκίνημα και είναι αποφασισμένος να τερματίσει σε μία καλύτερη θέση από την περσινή 3η.  

Ο περσινός νικητής του Sachsenring Jakub Kornfeil αγωνίζεται πλέον στην κατηγορία των 125cc.

  Ο 17χρονος Νοτιοαφρικανός Mathew Scoltz αναρρώνει από τον τραυματισμό του- στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του- στις κατατακτήριες δοκιμές του Αssen και ελπίζει να επιστρέψει στο Brno.

 Άλλος ένας τραυματίας Rookie, ο 15χρονος Γάλλος Αlan Techer λογικά θα είναι και αυτός έτοιμος στο Βrno. Έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του στις αρχές του μήνα κι έπαθε ελαφρύ κάταγμα στο χέρι ενώ ήδη έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν μετά την πτώση που είχε στην τελευταία στροφή του δεύτερου αγώνα στην Jerez στις αρχές Μαίου.

 Ο πρώτος αγώνας του Sachsenring είναι το Σάββατο 17 Ιουλίου και ο δεύτερος την Κυριακή 18 Ιουλίου. Πρόκειται για τον έκτο και έβδομο αγώνα αυτής της σεζόν. Ο όγδοος και ο ένατος θα διεξαχθούν στις 14 και 14 Αυγούστου στο Βrno ενώ ο τελευταίος και μοναδικός αγώνας θα γίνει στο Misano το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Grand Prix του San Marino.

 

Επόμενο άρθρο »

Ξανά μαζί, Valentino Rossi και Jorge Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Fiat Yamaha: Ο Rossi στοχεύει να τρέξει στην Γερμανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα