• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi πάει Sachsenring
To official fun club ετοιμάζεται στην Tavullia, να ταξιδέψει βόρεια
Νέα 14/07/2010 - 11:30

 

Όταν οι κολλητοί του Rossi, μετά από τρεις αγώνες στους οποίους δεν εμφανίστηκαν, ετοιμάζονται τώρα να πάνε στην Γερμανία, αυτό σημαίνει ότι ο Valentino πήρε την απόφαση και τελικά θα βρεθεί στο Sachsenring, τουλάχιστον για να πάρει μέρος στις Ελεύθερες Δοκιμές 1 της Παρασκευής.

 

Όπως γράψαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ, μετά την δοκιμή των 46 γύρων στο Brno, o Rossi μπορεί να πάρει την τελική απόφαση για το αν θα αγωνιστεί, μετά την Παρασκευή και η Yamaha μπορεί να τον αντικαταστήσει το Σάββατο με τον Wataru Yoshikawa, που έτσι και αλλιώς θα είναι στην Γερμανία.

Άλλωστε, όπως είχε φανεί αμέσως μετά το ατύχημα, ο Doctor Costa δήλωσε πως αν του το ζητήσει ο Valentino, μπορεί να τον έχει έτοιμο «στα πόδια του σε δύο εβδομάδες», όπως είχε πει χαρακτηριστικά ο «μάγος» γιατρός του MotoGP.

O Costa το έχει ξανακάνει στην περίπτωση του Alessandro Gramigni το 1992, όταν μάλιστα ο Ιταλός οδηγός πήρε τον Τίτλο στα GP125. H λύση για τη γρήγορη επούλωση του κατάγματος είναι μια θεραπεία σε θάλαμο με οξυγόνο, κάτι που γίνεται και σε αθλητές άλλων αγωνισμάτων, όπως μπάσκετ κ.λπ.

 

Ο Valentino ήδη μας έχει εκπλήξει με την απόφασή του για το τεστ στο Misano, μόλις 42 μέρες μετά το ατύχημα. Μετά από 4 μέρες πήγε στο Brno και αισθάνθηκε πολύ καλύτερα από ότι στην Ιταλική πίστα. Κάθε μέρα που περνάει η βελτίωσή του είναι θεαματική. Σίγουρα οι χθεσινές ακτινογραφίες έδειξαν καλά πράγματα και έτσι εξηγείται η κινητοποίηση του official fun club.

 

Το περιοδικό MOTOGP WORLD θα βρίσκεται στην συνέντευξη τύπου που γίνεται την Πέμπτη πριν από τον αγώνα, όπου έχει δηλωθεί ότι θα βρίσκεται ή ο Rossi ή ο Brivio. Άλλη μία απόδειξη ότι ο Valentino θα τολμήσει να γυρίσει τόσο νωρίς, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά.

 

Ίσως μάλιστα, να θελήσει να κάνει αναφορά ή και την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Ducati, αφού πάντα ο ίδιος αρέσκεται στο να κινεί τα νήματα των εξελίξεων και στην προκειμένη περίπτωση τον πρόλαβε ο Stoner, ανακοινώνοντας πρώτος την μετακίνησή του στην Honda.

Επόμενο άρθρο »

Fiat Yamaha: Ο Rossi στοχεύει να τρέξει στην Γερμανία

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολη η θέση του De Angelis

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα