• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pedrosa θέλει να διατηρήσει τον ρυθμό του χωρίς λάθη
Με τον Stoner στην Honda το 2011, ο Pedrosa θα προσπαθήσει να εδραιώσει την θέση του
Νέα 14/07/2010 - 10:20

O Dani Pedrosa δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται ορμόμενος από την 2η θέση που κέρδισε στο Grand Prix της Catalunya, λέγοντας ότι θέλει να εξαλείψει τα λάθη του και να παλέψει για την νίκη στην Γερμανία. 

 

Ο Pedrosa έχασε την ευκαιρία να κοντράρει τον Jorge Lorenzo στην Βαρκελώνη όταν βγήκε εκτός πίστας στην πρώτη στροφή. Παρόλ’ αυτά ο Ισπανός κατάφερε να ανακάμψει και να τερματίσει δεύτερος, αφού επιβλήθηκε στη μάχη που έδωσε με τον Casey Stoner.

 

Δύο χρόνια μετά τον τραυματισμό του - και ενώ ηγούταν της κούρσας στο Sachsenring - o Dani φιλοδοξεί ότι μπορεί να επανορθώσει και να πολεμήσει για την νίκη αυτή την χρονιά.

 

"Ήταν ότι έπρεπε η ξεκούραση μετά από τρεις αγώνες στην σειρά, αλλά ανυπομονώ να τρέξω στα δύο τελευταία Grand Prix πριν τις καλοκαιρινές διακοπές", είπε ο Ισπανός. "Ο αγώνας στην Catalunya ήταν πολύ θετικός για μένα προσωπικά γιατί έδωσα στους φαν μου ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, και για την ομάδα μου γιατί δούλεψε και πάλι πολύ σκληρά κι έτσι καταλήξαμε στην δεύτερη θέση και σε ένα ακόμα βάθρο μετά από αυτό στο Assen. Θέλω να διατηρήσω αυτή την ορμή και να παλέψω για την νίκη στους επόμενους δύο αγώνες. Επιπλέον οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες με βοήθησαν στο να έχω αποκτήσει μία πολύ καλή φυσική κατάσταση και να νιώθω πραγματικά σίγουρος για τον εαυτό μου", συμπλήρωσε.

 

 

"Το Sanchsenring είναι μία πίστα που μου αρέσει πολύ και στην οποία είχαμε καλά αποτελέσματα. Ακόμα και το 2008 που έπεσα, οδηγούσα την κούρσα με μια καλή διαφορά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά το Σαββατοκύριακο".

 

 

"Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας μου για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρακολούθησα τον τελικό στην τηλεόραση και ήταν πολύ συγκινητικός". 

 

 

Αυτά δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να δείξει στους ανθρώπους της Repsol Honda πως του αξίζει η θέση που έχει στην Ιαπωνική ομάδα.

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολη η θέση του De Angelis

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Andrew Pitt επιστρέφει στο MotoGP, μέσω της Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα