• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταχύτερος ο Iannone στην Aragon
Πέτυχε τον καλύτερο χρόνο του διημέρου, μετά ήρθε η ζέστη!
Νέα 07/07/2010 - 21:15

Από τους τριάντα δύο αναβάτες από την Moto2 και τους δώδεκα από τα 125cc, που έκαναν τις προγραμματισμένες δοκιμές τους στην νέα Ισπανική πίστα την Aragon, τον ταχύτερο τελικά χρόνο έκανε ο Ιταλός Andrea Iannone από την Moto2 φυσικά.

 

Μέχρι εκείνη τη στιγμή τον ταχύτερο χρόνο είχε ο Julian Simon, όταν στον τελευταίο του γύρο ο Andrea Iannone κατέβασε σχεδόν μισό ακόμα δευτερόλεπτο από τον προσωπικό του χρόνο και με 1'55.424, βρέθηκε 0.144, μπροστά από τον Ισπανό. 

 

Την τρίτη θέση στα χρονόμετρα κρατούσε σταθερά ο Shoya Tomizawa, με τον χρόνο του από την 1η μέρα και την τέταρτη πήρε ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία Toni Elias, με 1΄55.847. Στην 5η θέση ευχάριστη έκπληξη είναι ο Roberto Rolfo (φωτ. δράσης), που μάλιστα ήταν ο ταχύτερος το απόγευμα, με χρόνο 1'55.912. Κανένας από τους άλλους οδηγούς δεν κατέβηκε το 1'56 την ίδια στιγμή, με τη θερμοκρασία ασφάλοτυ να φτάνει τους 60ο Κελσίου και τα λάστιχα της Dunlop, κυριολεκτικά να βράζουν.

 

Από τις δοκιμές έλειψαν οι Ισπανοί Alex Debon και Nico Terol, που τραυματίστηκαν και οι δύο αρκετά σοβαρά στον προηγούμενο αγώνα στην Καταλανία, αλλά και κάποιες ομάδες που δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο.

Στα 125cc λοιπόν πρώτος ήταν ο Marc Marquez δεύτερος ο Espargaro και τρίτος ο Vasquez

Επόμενο άρθρο »

Επιπλέον μέτρα ασφάλειας για το πόδι του Valentino

« Προηγούμενο άρθρο

Θα αγωνιστεί ο Alex Debon στο Sachsenring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα