• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marc Marquez σχολιάζει την Aragon
Δεν την συγκρίνω άμεσα με κάποια άλλη πίστα
Νέα 07/07/2010 - 11:45

Δύο ημέρες μετά την κατάκτηση της τέταρτης νίκης του στα GP125 ο νεαρός Marc Marquez βρέθηκε στην πίστα του Aragon για μία πλήρη σειρά δοκιμών μαζί με άλλους αναβάτες της κατηγορίας και της Moto2. Η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας ήταν σε φυσιολογικό επίπεδο (22 βαθμούς Κελσίου) και της ασφάλτου κυμάνθηκε στους 30ο Κελσίου ενώ το απόγευμα αυξήθηκε στου 51 βαθμούς Κελσίου. 

 

Ο ίδιος δήλωσε: 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που οι συγκεκριμένες δοκιμές πήγαν πολύ καλά. Επίσης είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια χρήσιμα πράγματα που είναι πιθανό να μας δώσουν λύσεις σε μελλοντικά προβλήματα. Πιστεύω ότι η πίστα είναι διασκεδαστική. Δεν την συγκρίνω άμεσα με κάποια άλλη πίστα παρόλο ότι διαθέτει ανισόπεδα τμήματα όπως το Mugello και το Donington Park.

 

 

Στα χαρτιά δείχνει ότι είναι μία γρήγορη πίστα στην πραγματικότητα βρήκαμε κάποιες στροφές που έχουν χαμηλή ταχύτητα και έντονο φρενάρισμα.

 

Ένιωσα άνετα από την αρχή της ημέρας. Οι πρώτοι 20 γύροι ήταν αρκετοί για να μάθω την πίστα και στη συνέχεια όταν άρχισα να κάνω κάποιους καλούς χρόνους αρχίσαμε να κάνουμε πιο ουσιαστικές δοκιμές.”

Επόμενο άρθρο »

Θα αγωνιστεί ο Alex Debon στο Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi θα οδηγήσει σήμερα

Χορηγοί