• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya live: «Jorge is full blooded» και με Σπαρτιάτες!
Σπαρτιάτες με τύμπανα εμφανίστηκαν στην πίστα!
Νέα 03/07/2010 - 12:00

 

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Πρώτα από όλα το «Jorge is full blooded» που υπάρχει στο κράνος του Lorenzo, είναι μια δήλωση υποστήριξης σε μια Ευρωπαϊκή κίνηση για να πείσει τους νέους – μοτοσυκλετιστές ή όχι – για την ανάγκη της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Ο Ισπανός οδηγός είναι ευαισθητοποιημένος σε τέτοια ζητήματα και αυτό είναι σίγουρα στα θετικά του χαρακτήρα του. Λίγο μετά το τέλος των πρώτων Ελεύθερων Δοκιμών μια ορδή από Σπαρτιάτισσες και λίγους Σπαρτιάτες που κτυπούσαν τα τύμπανα του «πολέμου», ντυμένοι ανάλογα με μαύρες χλαμύδες και εξοπλισμένοι με ασπίδες με το σήμα του Jorge, έφτασαν στο χώρο φιλοξενίας της ομάδας του Lorenzo και βέβαια ο αγαπημένος τους οδηγός τους υποδέχτηκε θερμά και χαιρέτισε έναν προς έναν όλους τους «Σπαρτιάτες» που ανήκουν στο επίσημο κλαμπ των οπαδών του.

Η εικόνα και οι σχετικές φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου, «διαφημίζοντας» για άλλη μια φορά την πηγή έμπνευσης του, που είναι ο αγώνας των 300 του Λεωνίδα, εναντίον της μεγαλύτερης δύναμης της εποχής.

 

Πέρυσι η μεγαλύτερη δύναμη του MotoGP, τον κέρδισε στην τελευταία στροφή της πίστας, φέτος φαίνεται ότι προς το παρών ο Jorge έχει αναδειχτεί στη μεγαλύτερη δύναμη.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya live: Νέο φέρινγκ για τον Elias

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya GP125 live: O Marquez συνεχίζει ακάθεκτος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα