• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αφιέρωση Maradona προς Rossi
"Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την νίκη στον φίλο μου Valentino Rossi που είναι τραυματισμένος"
Νέα 28/06/2010 - 11:26

Γνωρίζουμε από το παρελθόν ότι ο Valentino Rossi είναι οπαδός του ποδοσφαίρου και μάλιστα δεν χάνει σχεδόν ποτέ αγώνα της τοπικής του ομάδας. Στο παρελθόν τον είχαμε δει να φιλοξενεί στο pit box της ομάδας του τον Diego Maradona, μιας και ο καθένας τους φέρει ιδιαίτερη εκτίμηση προς τον άλλον. 

 

Χθες διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός μεταξύ της Αργεντινής και του Μεξικό και με αφορμή της εκπληκτική νίκη της πρώτης με 3-1, ο coach της ομάδας Diego Maradona αφιέρωσε αυτή την μοναδική νίκη στο τραυματία Valentino Rossi. “Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την νίκη στον φίλο μου Valentino Rossi που είναι τραυματισμένος. Εύχομαι ότι θα επιστρέψει στους αγώνες σύντομα. Είναι ο καλύτερος όλων, όπως ο Messi.”, είπε ο μεγάλος Maradona στις δηλώσεις του έπειτα από το πέρας του αγώνα. 

 

Οι δύο μεγάλες μορφές των διαφορετικών σπορ, ο Rossi και ο Maradona έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τα διεθνή media και ως γνωστών ο Maradona είχε φιλοξενηθεί πέρυσι στην ομάδα Fiat Yamaha στον αγώνα του San Marino και είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους ευχές. Οι φανατικοί οπαδοί των αγώνων μοτοσυκλέτας θα θυμούνται την κίνηση του Maradona που φίλησε το δεξί χέρι του Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Σε εγχείρηση υποβλήθηκε ο Luthi

« Προηγούμενο άρθρο

O πρώτος βαθμός του Akiyoshi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα