• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σημαντική η 2η θέση για τον Elias
Είχα ελαφρώς ένα πρόβλημα στην αρχή του αγώνα με τον Wilaroit και τον Nieto.
Νέα 27/06/2010 - 21:59

Μπορεί μεν ο Andrea Iannone να κέρδισε την δεύτερη νίκη του στην Moto2 στο Assen από την άλλη πλευρά η δεύτερη θέση για τον Toni Elias ήταν πολύ σημαντική έπειτα από δύο μέτριες εμφανίσεις που είχε στους τελευταίους δύο αγώνες.  

 

“Επειτα από τις μέτριες επιδόσεις που είχα στο Mugello και το Silverstone η επιστροφή μου στο βάθρο ήταν τέλεια. Είχα ελαφρώς ένα πρόβλημα στην αρχή του αγώνα με τον Wilaroit και τον Nieto που λόγω αυτού έχασα πολύτιμο χρόνο στους πρώτους δύο γύρους από τον Iannone που δεν μπορούσα να καλύψω. Ήταν πολύ δυνατός ο Iannone όπως και στο Mugello. Ωστόσο δούλεψα πολύ σκληρά για να ανέβω σ’αυτή την θέση του βάθρου που είναι πολύ σημαντική για την πορεία μου στο πρωτάθλημα. Δίνει σε μένα και την ομάδα μου την έξτρα ενέργεια που χρειαζόμαστε έπειτα από τις κακές στιγμές που είχαμε στους προηγούμενους δύο αγώνες.” 

 

Τα συγκεκριμένα σχόλια επιβεβαίωσε και ο Fausto Gresini που δήλωσε ότι πρέπει να επιστρέψουν στην καλή φόρμα και τις επιδόσεις που είχαν στην αρχή της σεζόν. “Μεγάλος ήταν ο συναγωνισμός σε αυτόν τον αγώνα και παρόλο ότι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι δεν ήταν εύκολος. Η δεύτερη θέση του Elias είναι πολύ για την συνέχεια του πρωταθλήματος και μας δίνει σε όλους πολύ κουράγιο.”

Επόμενο άρθρο »

Rookie of the Year: Βαθμολογία

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Απολογισμός του Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα