• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
19ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: Moto2 Κατατακτήριες
Pole Position για τον Ai Ogura
Νέα 26/10/2024 - 11:14

O Ai Ogura έχει αύριο την ευκαιρία να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 και σήμερα έκανε το έργο του λίγο πιο εύκολο, κατακτώντας την Pole Position για το 18ο Grand Prix της χρονιάς, στην Ταϊλάνδη. 

Ο Ιάπωνας σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:34.728 κατά την πρώτη του έξοδο, ενώ στη δεύτερη έξοδο σταμάτησε τον γρήγορο γύρο του για να μην τον ακολουθήσουν οι υπόλοιποι αναβάτες που περίμεναν να σχηματίσουν ουρά πίσω τους. 

Παρόλα αυτά, κανείς δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει, ενώ πιο κοντά του έφτασε ο Aron Canet, 51 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο πίσω. Την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνει ο Diogo Moreira, που έχει όλο το Σαββατοκύριακο δυνατό ρυθμό. 

Ο Tony Arbolino - παρά τον τραυματισμό της Παρασκευής - τα πήγε πολύ καλά και ήταν τέταρτος - όμως λόγω μιας ποινής τριών θέσεων θα ξεκινήσει από την 7η θέση, με τον Marcos Ramirez να ξεκινάει τέταρτος, μπροστά από τους Filip Salac και Albert Arenas. H τρίτη σειρά συμπληρώνεται από τους Tony Arbolino, Fermin Aldeguer και Sergio Garcia (που πέρασε από τις πρώτες κατατακτήριες), ενώ πίσω τους βρίσκονται οι Manuel Gonzalez, Jake Dixon και Ayumu Sasaki
 

Επόμενο άρθρο »

Buriram: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram: Moto3 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
MARTIN vs BAGNAIA: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ;
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ 17 ΒΑΘΜΩΝ
  • Ο PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ