• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Moto2 Αγώνας
Νίκη για Aldeguer μετά από μάχη με τον Canet
Νέα 20/10/2024 - 06:21

O Fermin Aldeguer επέστρεψε στις νίκες στο Phillip Island, μια πίστα στην οποία έχει κατακτήσει την Pole Position τα τελευταία τρία χρόνια. 

Αυτός που κατάφερε να στρίψει πρώτος όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης ήταν ο Aron Canet, αλλά σύντομα ο Alonso Lopez επιτέθηκε και πέρασε μπροστά. Οι δύο τους, μαζί με τον Fermin Aldeguer, άρχισαν να απομακρύνονται αμέσως, με τον Manuel Gonzalez να ακολουθεί λίγο πιο πίσω αλλά να έχει να εκτίσει μια ποινή μεγάλου γύρου. 

Αυτό τον έφερε πίσω από τον Ai Ogura, στην πέμπτη θέση, με τον Ιάπωνα να έχει στο Phillip Island την πρώτη του ευκαιρία να πάρει το Πρωτάθλημα. 

Οι τρεις πρώτοι είχαν έναν εκπληκτικό ρυθμό και ο Aldeguer κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση και να ανοίξει μια μικρή διαφορά. 

Σύντομα όμως ο Canet τον πλησίασε και πάλι και στον 17ο γύρο πέρασε και πάλι πρώτος, με τον Aldeguer να απαντάει στον 21ο γύρο. Εν τω μεταξύ ο ρυθμός των δύο πρώτων ήταν πραγματικά εκπληκτικός και ο Lopez σύντομα άρχισε να μένει πίσω, ενώ λίγο αργότερα θα έπεφτε στην 4η στροφή, βγαίνοντας εκτός αγώνα. 

Φτάνοντας στον τελευταίο γύρο, ο Aldeguer προηγούταν, όμως ο Canet επιτέθηκε και τον πέρασε στην 4η στροφή. Τα περιθώρια στένευαν για τον Ισπανό της ομάδας του Luca Boscoscuro, ο οποίος επιτέθηκε οριακά στη 10η στροφή, οι δύο αναβάτες είχαν επαφή και τελικά ο Aldeguer πέρασε μπροστά και πήρε την 3η νίκη της σεζόν, με τον Canet δεύτερο. 

Στη μάχη του πιο πίσω γκρουπ είχε επιβληθεί από σχετικά νωρίς ο Senna Agius, ο οποίος κληρονόμησε την τρίτη θέση με την πτώση του Lopez και πήρε το παρθενικό του βάθρο στο Πρωτάθλημα, μπροστά στους οπαδούς της πατρίδας του. 

Ο Ai Ogura τερμάτισε τέταρτος, με τους Diogo Moreira, Manuel Gonzalez, Barry Baltus, Tony Arbolino, Sergio Garcia και Marcos Ramirez να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 
 

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ MARTIN VS BAGNAIA;
  • ΝΑΙ, ΟΙ E.BASTIANINI & M.MARQUEZ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, ΟΙ E.BASTIANINI & M.MARQUEZ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ