• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Moto2 Κατατακτήριες
Απίστευτο ρεκόρ από τον Fermin Aldeguer
Νέα 19/10/2024 - 07:14

O Fermin Aldeguer έφτασε σε ένα απίστευτο ρεκόρ στις κατατακτήριες της Moto2 στο Phillip Island, τη μόνη περίοδο δοκιμών της μεσαίας κατηγορίας που έγινε σε μια πλήρως στεγνή πίστα. 

Τα ελαστικά της Pirelli και η νέα άσφαλτος έδειξαν εξαρχής ότι οι χρόνοι θα κινούνταν πολύ χαμηλά, καθώς ο Senna Agius έκανε νέο ρεκόρ γύρου στις πρώτες κατατακτήριες, με 1:31.586.

Ξεκινώντας τις δεύτερες κατατακτήριες, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Fermin Aldeguer, ο οποίος είχε κατακτήσει τις Pole Position τα δύο τελευταία χρόνια εδώ και φαινόταν πολύ δυνατός. 

Οι δεύτερες κατατακτήριες εξελίχθηκαν σε μια μάχη μεταξύ Aldeguer και Aron Canet, με τους δύο Ισπανούς να πιέζουν και να κατεβάζουν το χρόνο. στο τελευταίο στάδιο, ο Aldeguer κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:30.876, γινόμενος έτσι ο πρώτος και μοναδικός αναβάτης της Moto2 που έχει μπει στο 1:30 στην πίστα του Phillip Island. O Canet τελικά πήρε τη δεύτερη θέση, με τον Alonso Lopez να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. 

Από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσουν οι Marcos Ramirez, Barry Baltus και Manuel Gonzalez, μπροστά από τους Diogo Moreira, Albert Arenas και Ai Ogura. Τέλος, από την τέταρτη σειρά θα ξεκινήσουν τον αγώνα οι Jake Dixon, Tony Arbolino και Dennis Foggia
 

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: Moto3 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ MARTIN VS BAGNAIA;
  • ΝΑΙ, ΟΙ E.BASTIANINI & M.MARQUEZ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, ΟΙ E.BASTIANINI & M.MARQUEZ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ