• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Wataru Yoshikawa: Ο αντικαταστάτης του Rossi
O Wataru Yoshikawa είναι ο οδηγός εξέλιξης της YZR-M1 στην Ιαπωνία από το 2002
Νέα 23/06/2010 - 19:58

Πρόκειται για τον έμπειρο Γιαπωνέζο αναβάτη Wataru Yoshikawa που είναι δύο φορές Πρωταθλητής Ιαπωνίας στην κατηγορία των Superbike. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Fiat Yamaha ο Yoshikawa θα συμμετέχει με την μοτοσυκλέτα του Rossi στα MotoGP για τουλάχιστον τρεις αγώνες. 

 

Στην επίσημη αναφορά του ο Lin Jarvis (Managing Director Yamaha Motor Racing Srl,) δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: “Σκεφτήκαμε πολλά σενάρια όσον αφορά την μετακίνηση διαφόρων αναβατών από τις αγωνιστικές ομάδες της Yamaha και την Tech 3, αλλά επιπλέον αναλογιστήκαμε τις υποχρεώσεις του κάθε αναβάτη προς την ομάδα του και το πρόγραμμά τους. Έπειτα από πολύ σκέψη καταλήξαμε στο να επιλέξουμε τον Wataru Yoshikawa που είναι ο οδηγός εξέλιξης της YZR-M1 στην Ιαπωνία". 

 

Το γεγονός ότι ο Yoshikawa θα συμμετάσχει σε αυτούς τους τρεις αγώνες είναι θετικό για τρεις λόγους: α) τον φέρνει πιο κοντά στις πραγματικές συνθήκες οδήγησης της Μ1,

β) επιτρέπει στην ομάδα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους διοργανωτές και

γ) θα αποκτήσει πολύτιμες πληροφορίες και αγωνιστική εμπειρία στις τρεις αυτές πίστες, που θα τον βοηθήσουν στο έργο του που είναι η εξέλιξη της μελλοντικής YZR-M1.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo και Stoner μιλούν για το Assen

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Nicky Hayden προωθεί τον μικρό αδελφό του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα