• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Παναγιώτης Κολλάρος 3ος στο ΠΠΤ 2024 στην SSP300
Αγώνες 15/10/2024 - 20:26

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε διεξήχθησαν οι τελευταίοι αγώνες του Πρωταθλήματος BMU Championship 2024 ταυτόχρονα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας στις Σέρρες.

Ο Παναγιώτης Κολλάρος σε ηλικία 14 ετών είναι από τους νεότερους αναβάτες του Πρωταθλήματος, στον Αγώνα του Σαββάτου 12/10/2024 στην Κατηγορία SSP300 τερμάτισε στην 3η θέση Γενικής κατάταξης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη χρονιά που αγωνίζεται στην κατηγορία SSP 300 η οποία έχει  μεγάλο ανταγωνισμό με εξαιρετικά  γρήγορους οδηγούς. Ξεκινώντας από την 5η θέση με τη μοναδική μοτοσυκλέτα ΚΤΜ RC390 του σχηματιμσού εκκίνησης, σε σχέση με τα πολυπληθή Yamaha R3 και Kawasaki, κατάφερε παρά τα προβλήματα που υπήρχαν, να κρατήσει πίσω τους αντιπάλους του και να τερματίσει 3ος σε έναν γεμάτο θέαμα αγώνα.

Ο τελευταίος Αγώνας για το BMU και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας και την κατηγορία SSP300 ήταν την Κυριακή, όπου ο Παναγιώτης Κολλάρος έδωσε εκπληκτικές μάχες στην κυριολεξία σώμα με σώμα για τον τερματισμό στην 5η θέση.

Η αυλαία για την φετινή αγωνιστική χρονιά «έπεσε» την Κυριακή 13/10/2024 και βρίσκει τον Παναγιώτη Κολλάρο στην 3η θέση της γενικής κατάταξης της Κατηγορίας SSP300 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσικλέτας 2024

Αντίστοιχα και στην Κατηγορία Νέων κατέλαβε την  1η θέση καθώς δυο αγώνες τους έκανε ως νέος αναβάτης στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς (λόγω ηλικίας)

Χορηγοί: KTM Hellas, TGS Parts, Riding School, Pitbikes.gr, Speed House,Helmet Home, Papastavrou Shops, Rider Graphics, Intramoto, RodaMoto, Mouratis GP, Sart Aerographics, Maxima Greece, Wolf Racing

Επόμενο άρθρο »

10 βαθμοί + ένα νησί = εγγυημένο σόου για το MotoGP™

« Προηγούμενο άρθρο

Ρεκόρ πίστας και Τίτλοι BMU και ΠΠΤ 2024 στην SSP300 ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα