• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dani Pedrosa θέλει να ανακάμψει στο Assen
Είναι τύχη για μένα το οτι δεν πονάω μετά το Silverstone
Νέα 22/06/2010 - 20:22

Μετά από μια άνετη νίκη στο Mugello ο Dani Pedrosa καταποντίζεται στο Silverstone με μια 8η θέση, δυο πληγωμένα γόνατα από δύο πτώσεις στα χρονομετρημένα και το πρωινό ζέσταμα και την απώλεια της δεύτερης θέσης στην βαθμολογία από τον team mate του Andrea Dovizioso.

 

“Είναι καλό που πηγαίνουμε στο Assen κατευθείαν μετά το Silverstone, γιατί δίνει τόσο σε μένα όσο και στην ομάδα μου μια νέα ευκαιρία να αφήσουμε τον προηγούμενο αγώνα πίσω μας και να δουλέψουμε για ένα ακόμα δυνατό αποτέλεσμα σαν εκείνο του Mugello”.

 

Έχουμε μάθει από ότι συνέβη στο Βρετανικό GP και προχωρούμε. Είναι τύχη για μένα το ότι δεν πονάω μετά το Silverstone και είμαι βέβαιος ότι επιστρέφουμε πίσω στο ρυθμό μας αυτό το τριήμερο”

 

“Είναι όμορφη πίστα το Assen –αν και ήταν καλύτερη χωρίς τις αλλαγές που έκαναν πριν μερικά χρόνια – και μου αρέσει να οδηγώ εκεί. Είναι μια πίστα που απαιτεί ευκίνητη μοτοσυκλέτα γιατί υπάρχουν κάποιες γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης –όπως στο Mugello -, έτσι θα είναι ωραία αν καταφέρουμε άλλο ένα καλό αποτέλεσμα σαν της Ιταλίας”.

 

“Η ομάδα εργάζεται πραγματικά σκληρά και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα από τα πρώτα δοκιμαστικά στο Ολανδικό GP και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο κόσμος και η ιστορία της πίστας δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο Αssen. Ανυπομονώ να βγω ξανά στην πίστα”.

Επόμενο άρθρο »

Καλές επιδόσεις θέλει ο Redding

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dovizioso βλέπει κατάματα μάχη για τη νίκη στο Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα