• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Emilia Romagna: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές
Ταχύτερος ο David Muñoz
Νέα 21/09/2024 - 11:33

Οι δεύτερες δοκιμές της Moto3 ήταν η τελευταία ευκαιρία των αναβατών της μικρής κατηγορίας για να βρουν τις ρυθμίσεις για τις μοτοσυκλέτες τους ενόψει των κατατακτηρίων, αλλά και η τελευταία ευκαιρία να προκριθούν απευθείας στις δεύτερες κατακατήριες. 

Με το πέρας των μισάωρων δοκιμών και το πέσιμο της καρό σημαίας ήταν ο David Muñoz που βρισκόταν στην κορυφή των φύλλων χρόνου, ολοκληρώνοντας τον ταχύτερο γύρο του σε 1:40.643.

Στα τελευταία στάδια ο David Alonso, που δεν είχε βρει τον ρυθμό που έψαχνε από χθες, κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση, μόλις 24 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Muñoz, με τον Filippo Farioli να κάνει την έκπληξη και να ανεβαίνει στην τρίτη θέση. 

Ο ταχύτερος των βρεγμένων ελεύθερων δοκιμών, Angel Piqueras, έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσε ο Luca Lunetta, ο οποίος ελπίζει σε έναν πολύ δυνατό αγώνα αύριο, στο Grand Prix της πατρίδας του. 

Ο Ivan Ortola έκανε τον έκτο καλύερο χρόνο, με τους Tatsuki Suzuki και Joel Kelso να ακολουθούν. Tη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Daniel Holgado και Ryusei Yamanaka

Μαζί τους, περνάνε απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες οι Adrian Fernandez, Collin Veijer, Matteo Bertelle και Stefano Nepa

 

Επόμενο άρθρο »

Emilia Romagna: Moto2 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Emilia Romagna: MotoGP Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα