• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Emilia Romagna: Moto2 Πρώτες Δοκιμές
Μπροστά ο Tony Arbolino
Νέα 20/09/2024 - 16:55

O Tony Arbolino ήταν ο πρώτος αναβάτης της Moto2 που έβαλε σλικ ελαστικά κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών το πρωί της Παρασκευής και το απόγευμα - κατά τη διάρκεια των πρώτων δοκιμών - σε μια πλήρως στεγνή πίστα πλέον κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των φύλλων χρόνου, γράφοντας 1:35.386.

Ο Aron Canet ήταν στο βάθρο πριν από δύο εβδομάδες στην ίδια πίστα και τώρα έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Diogo Moreira, ο οποίος συνεχίζει να δείχνει έναν πολύ καλό ρυθμό ενός γύρου και συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα. 

Τέταρτος ήταν ο Fermin Aldeguer, ο οποίος θα πρέπει από εδώ και πέρα να κάνει μια αλάνθαστη σεζόν για να μείνει στο παιχνίδι του τίτλου, με τον Joe Roberts να κάνει τον πέμπτο καλύτερο χρόνο. 

Ο νέος επικεφαλής της βαθμολογίας, Ai Ogura, έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, με τους Manuel Gonzalez και Marcos Ramirez να ακολουθούν. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Dennis Foggia και Jake Dixon. O Sergio Garcia - που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμένο ώμο του - πήρε τη 14η θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Emilia Romagna: MotoGP Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Emilia Romagna: Moto3 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα