• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Formula Student Festival
28-29 Σεπτεμβρίου στο παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας
Νέα Αγοράς 20/09/2024 - 23:06

Δελτίο Τύπου
 



Για 3η συνεχόμενη χρονιά,  περιοδικό αυτοκινήτου Car and Driver συνδιοργανώνει διημερίδα με τη συμμετοχή όλων των Πολυτεχνικών σχολών της χώρας μας στο πλαίσιο του FORMULA STUDENT FESTIVAL.

Στόχος να αναδειχθούν οι αξιόμαχες και αξιέπαινες προσπάθειές,  στο ευρύ κοινό, των πολυτεχνικών σχολών της χώρας, ομάδες οι οποίες έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει μονοθέσια οχήματα που μετέχουν σε διεθνείς εκδηλώσεις και διοργανώσεις συμμετέχοντας στον παγκόσμιο θεσμό «Formula Student», όπου, άλλωστε, επανειλημμένως έχουν διακριθεί.

Επίσης η επίδειξη των μονοθεσίων in action στο ελληνικό κοινό και η διαδραστικότητα με τους φοιτητές, θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τα νέα παιδιά.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα τεχνήματά τους, να συζητήσουν μεταξύ τους και με το κοινό, αλλά και με διαπρεπείς  Έλληνες επιστήμονες  που διακρίνονται σε αυτοκινητοβιομηχανίες στο εξωτερικό και επιχειρηματίες με σημαντική εμπλοκή στην αντιπροσώπευση του αυτοκινήτου στη χώρα μας και, γενικότερα, με ανθρώπους της αυτοκίνησης. 

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Η GASGAS με νέα δίχρονη Enduro ειδικής έκδοσης: την EC 300 GP

« Προηγούμενο άρθρο

Νέες Yamaha R1 RACE και R1 GYTR

Χορηγοί