• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
14ος Αγώνας - Emilia Romagna GP (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η KTM 300 XC-W Factory Edition είναι έτοιμη για αγωνιστική οδήγηση
Νέα Αγοράς 11/09/2024 - 22:16

Με την έννοια “Ready To Race” η KTM κυκλοφόρησε την 300 XC-W Factory Edition και φαίνεται να είναι η τέλεια μοτοσυκλέτα enduro της μάρκας με στόχο την υπεροχή εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με την KTM, η XC-W έχει σχεδιαστεί για να κατακτά το πιο δύσκολο έδαφος σε διαδρομές που απαιτούν ιδιαίτερη τεχνική από την πλευρά του αναβάτη. Παίρνει όλα τα δεδομένα από τις αγωνιστικές συνθήκες όπου η KTM τα καταφέρνει εξαιρετικά καλά και δίνει την επιλογή στους αναβάτες να οδηγήσουν σε διαδρομές εκτός δρόμου απολαμβάνοντας τις αγωνιστικές δυνατότητές της.   

Η 300 XC-W είναι εφοδιασμένη με τεχνολογία επαγγελματικού επιπέδου, καθώς διαθέτει το WP XPLOR κιτ ανάρτησης. Αποτελείται από το κορυφαίο πιρούνι XPLOR Pro 7548 με τεχνολογία Cone Valve για μέγιστη απόδοση και δυνατότητα πολλών ρυθμίσεων, ενώ επίσης διαθέτει εξαρτήματα κατεργασμένα σε CNC, πολλά ανοδιωμένα αξεσουάρ και εξάτμιση τιτανίου FMF PowerCore 2.1. Οι ζάντες αλουμινίου D.I.D έχουν ανοδιωμένες πορτοκαλί πλήμνες προσφέροντας κομψή εμφάνιση και τα ελαστικά Dunlop AT82 Enduro συμπληρώνουν τη συνολική εμφάνιση που δείχνει από μακριά ότι είναι “Ready To Race”, ενώ τα φρένα της Brembo φυσικά είναι “έτοιμα να τη σταματήσουν”.

Η μοτοσυκλέτα είναι εφοδιασμένη με βεντιλατέρ ψυγείου, προστατευτικά δίσκου, και ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο που προστατεύει τον κινητήρα από την εισαγωγή νερού και την αποφυγή υδραυλικής συμπίεσης, καθιστώντας την όσο πιο κοντινή σε μία αγωνιστική μοτοσυκλέτα που μπορούμε να αγοράσουμε από τον εκθεσιακό χώρο.

Ο δίχρονος κινητήρας των 293.15 κ.εκ. της KTM διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη έγχυση καυσίμου TBI. Η ηλεκτρονική μονάδα ECU, μαζί με ένα σώμα γκαζιού 39 mm Keihin, υπολογίζει το ιδανικό μείγμα αέρα-καυσίμου αναλύοντας συνεχώς τη θερμοκρασία του νερού της ψύξης του κινητήρα, τη θερμοκρασία του αέρα, την πίεση περιβάλλοντος και την πίεση εντός του στροφαλοθάλαμου, ​παρέχοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση και απόκριση στο γκάζι σε όλο το φάσμα των στροφών λειτουργίας.

H KTM ξεπέρασε τον εαυτό της για άλλη μια φορά με την 300 XC-W Factory Edition, αλλά και πάλι, δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς χρόνο με τον χρόνο, η KTM καταφέρνει με κάποιο τρόπο να αποκομίζει περισσότερες επιδόσεις, με λιγότερο βάρος και περισσότερη προσαρμοστικότητα από τα χωμάτινα μοντέλα της. Οι προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της μοτοσυκλέτας είναι διαθέσιμα στον επίσημο ιστότοπο της KTM, οπότε υπάρχει και πιο αναλυτική περιγραφή, αλλά το σίγουρο είναι ότι εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά.

 

 

« Προηγούμενο άρθρο

Μια νέα υβριδική BMW M5 MotoGP Safety Car έκανε το ντεμπούτο της στον αγώνα του Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα