• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
14ος Αγώνας - Emilia Romagna GP (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Vespa Mansory "Monaco Edition" έχει κάτι από Ferrari!
Νέα Αγοράς 11/09/2024 - 11:35

Η Mansory είναι μία Γερμανική εταιρία που αναλαμβάνει τροποποιήσεις σε μια μεγάλη γκάμα από δημιουργίες, που κυμαίνονται από τα υπεραυτοκίνητα υψηλότερης απόδοσης, μέχρι μερικά πραγματικά εντυπωσιακά δίτροχα.

Η Vespa "Monaco Edition" της Mansory είναι η έννοια της υπερβολής, αλλά σε ένα μικρό πακέτο. Είναι ντυμένη με ανθρακονήματα και χειροποίητα αξεσουάρ. Είναι πλήρως ηλεκτρική και περιορίζεται σε 99 μονάδες στην παραγωγή, ενώ εντυπωσιάζει όπως όλες οι άλλες δημιουργίες της Mansory με τον ιδιαίτερο χρωματικό σχεδιασμό της στα Εθνικά χρώματα του Μονακό, στα φτερά και τα πλαϊνά καλύμματα από ανθρακονήματα και διαθέτει μία γνήσια δερμάτινη σέλα με σταυρωτό ράψιμο. Διάφορα άλλα εξαρτήματα κατασκευασμένα από ανθρακονήμματα καθιστούν τη "Monaco Edition" ένα ειδικό όχημα που είναι απαράμιλλο στο σύνολό του και δικαίως φέρει το όνομα Mansory.

Τεχνικά, η "Monaco Edition" δεν έχει αλλάξει από την αντίστοιχη της σειράς και προσφέρει απόλυτη οδηγική απόλαυση τόσο στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας "Eco", όσο και στη λειτουργία "Power" και εντυπωσιάζει με την ισχυρή ροπή που μπορεί να προσεγγιστεί ανά πάσα στιγμή. Είναι σχεδόν αθόρυβη και, χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας, λειτουργεί με μεγάλη αυτονομία στην καθημερινή κίνηση. Η "Monaco Edition" είναι καθαρή, ήσυχη και με πολύ κομψό τρόπο συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος και έτσι να βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Η πιο πρόσφατη δημιουργία της Mansory είναι αρκετά απλή εξωτερικά, αλλά εσωτερικά, έχουν γίνει πάρα πολλές εργασίες για να την κάνουν να ξεχωρίζει. Με το όνομα “Monaco Edition”, αυτό το κομψό σκούτερ βασίζεται στη Vespa Elettrica, τη μοναδική ηλεκτρική Vespa της Ιταλικής μάρκας μέχρι σήμερα. Όπως υποδηλώνει το όνομά της, αποτίει φόρο τιμής στο Μονακό, μια χώρα με βαθιά ριζωμένη κληρονομιά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η Monaco Edition Vespa είναι πολύ σημαντική για τη Mansory, καθώς είναι η δεύτερη φορά μετά το 2012 που χρησιμοποιεί ξανά το όνομα "Monaco Edition". Τότε, επρόκειτο για μια τροποποιημένη Ferrari 458 Spider και μόνο τρεις κατασκευάστηκαν ποτέ.

Και ενώ η Vespa Elettrica Monaco Edition δεν είναι ακριβώς τόσο σπάνια, με 99 μονάδες για παραγωγή, εξακολουθεί να είναι η εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή κάθε λάτρη.

Από πλευράς απόδοσης, ο Mansory άφησε σχεδόν ίδια την τεχνολογία της Vespa Elettrica, καθώς η πρώτη και μοναδική πλήρως ηλεκτρική Vespa, έρχεται ήδη εξοπλισμένη με κάποια πολύ υψηλή τεχνολογία.

Τώρα, η Mansory δεν έχει αναφέρει την τιμή της Vespa Elettrica Monaco Edition, καθώς συνήθως κρατά μυστικές τις τιμές των οχημάτων της. Αλλά με 99 από αυτές διαθέσιμες, θα πρέπει να βιαστεί όποιος θέλει να γίνει κάτοχος μίας από αυτές.

 

« Προηγούμενο άρθρο

UM Renegade Commando 300

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα