• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
13ος Αγώνας - Σαν Μαρίνο & Ριβιέρα Ρίμινι (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP Αγώνας Sprint
Άνετη επικράτηση για τον Jorge Martin
Νέα 07/09/2024 - 16:28

Κάνοντας μια εκπληκτική εκκίνηση όταν έσβησαν τα φώτα, ο Jorge Martin κατάφερε να στρίψει πρώτος στον αγώνα Sprint του Misano, με τους Francesco Bagnaia, Franco Morbidelli, Brad Binder και Enea Bastianini να τον ακολουθούν. 

Σύντομα οι τρεις πρώτοι άρχισαν να ανοίγουν διαφορά, ενώ ο Bastianini πέρασε τον Binder για την τέταρτη θέση στον 4ο γύρο και άρχισε να κλείνει τη διαφορά από τους πρώτους. 

Πιο πίσω, ο Marc Marquez βρισκόταν στην όγδοη θέση, κυνηγώντας τον Jack Miller που ήταν έβδομος. Αντίστοιχα ο Pedro Acosta πέρασε τον Binder στη μάχη για την πέμπτη θέση, ενώ μπροστά οι δύο πρώτοι είχαν ανοίξει τη διαφορά από τον Morbidelli

Φτάνοντας στους τελευταίους γύρους, ο Bagnaia εγκατέλειψε την προσπάθεια να πιάσει τον Martin, ο Bastianini έφτασε στην ουρά του Morbidelli, ενώ ο Marquez πέρασε τους Miller και Binder για να ανέβει στην έκτη θέση. 

Ο Martin από εκεί και πέρα έφτασε άνετα στη νίκη, αυξάνοντας τη διαφορά του σε 26 βαθμούς από τον Bagnaia που πήρε τη δεύτερη θέση. 

Ο Bastianini επιτέθηκε στον τελευταίο γύρο, όμως άνοιξε πολύ τη γραμμή του στην έξοδο της 8ης στροφής, με αποτέλεσμα ο Morbidelli να περάσει και πάλι μπροστά και να κλειδώσει την τρίτη θέση. 

Άλλη μια μάχη στον τελευταίο γύρο ήταν αυτή για την πέμπτη θέση, με τον Marc Marquez να φτάνει τον Acosta και να τον περνάει, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη πεντάδα. Έβδομος ήταν ο Brad Binder, με τον Jack Miller να ακολουθεί, ενώ τις βαθμολογούμενες θέσεις συμπλήρωσε ο Fabio Quartararo
 

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: MotoGP Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MISANO, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
  • ΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, Ο BAGNAIA ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
  • ΟΧΙ, Ο MARTIN ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ