• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
19ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ειδική Διαδρομή 7 – Ρεγγίνι 
4auto 07/09/2024 - 12:56

Ειδική Διαδρομή:    Ε.Δ. 7 – Ρεγγίνι    Μήκος:    28,67 χλμ.

Καιρικές συνθήκες:    Hλιοφάνεια, 24°C    

Συνθήκες οδοστρώματος:    Μπόσικο χώμα


#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE: «Κάναμε καθαρό πέρασμα, είναι σκληρή ειδική στο μέσον της διαδρομής και πρόσεχα, είναι τελείως διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με χθες. Αλλάξαμε το στήσιμο και αισθάνομαι καλύτερα με το αυτοκίνητο».

#17 Sébastien OGIER / Vincent LANDAIS: «Είμαστε στη μέση του πουθενά. Προσπαθούμε να οδηγούμε γρήγορα χωρίς ρίσκο. Κρίμα για τον Ott».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA: «Είχαμε δύο αλλαγές ελαστικών. Η πρώτη ήταν ξεζαντάρισμα και η δεύτερη επειδή στράβωσε η ζάντα».

#33 Elfyn EVANS / Scott MARTIN: «Η διαδρομή θα καθαρίζει με κάθε πέρασμα. Τα ελαστικά δούλεψαν καλά. Έπειτα από ό,τι συνέβη χθες δεν έχουμε το ίδιο κίνητρο, θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή μέρα».

#16 Adrien FOURMAUX / Alexandre CORIA: «Είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει κίνητρο, αλλά οδηγώ αυτοκίνητο Rally1 και θέλω να το ευχαριστηθώ. Δεν έχω τίποτα να κερδίσω και τίποτα να χάσω».

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON: «Ευχαριστώ την ομάδα που επισκεύασε το αυτοκίνητο. Σήμερα είναι διαφορετική ιστορία. θα προσπαθήσω να μείνω στο δρόμο, να καθαρίσω και να μάθω κάτι. Έχει πολύ μπόσικο χώμα».

#6 Daniel SORDO / Cándido CARRERA: «Είναι καλό που είμαστε πρώτοι. Αλλά θέλουμε να κερδίζουμε στις ειδικές, όχι γιατί οι άλλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Δεν πήρα ρίσκο, συνεχίζουμε στους στόχους μας. Ασφαλώς θα ήταν ωραίο να κερδίσουμε».

#13 Grégoire MUNSTER / Louis LOUKA: «Η ειδική ήταν χάλια. Υπάρχουν πολλές πέτρες και μπορεί εύκολα να κλατάρει κάποιο ελαστικό. Ύστερα από ό,τι συνέβη χθες, τα έξι ελαστικά είναι εντάξει».

#19 Jourdan SERDERIDIS / Frédéric MICLOTTE: «Η αρχή ήταν καλή, στην κατηφόρα το πρόβλημα ήταν πως καθαρίζαμε το δρόμο».

ΣΧΟΛΙΑ: Οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Ο Ott Tanak είχε δύο κλαταρίσματα, με αποτέλεσμα ο Dani Sordo να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. Ο Thierry Neuville σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και μείωσε τη διαφορά του από τον Ισπανό οδηγό σε 7,2 δλ. Μετά τα προβλήματα του Tanak, ο Sebastien Ogier βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση και ο Εσθονός τέταρτος.

Επόμενο άρθρο »

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ειδική Διαδρομή 8

« Προηγούμενο άρθρο

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Οι δηλώσεις του Ott Tanak

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
MARTIN vs BAGNAIA: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ;
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ 17 ΒΑΘΜΩΝ
  • Ο PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ