• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
13ος Αγώνας - Σαν Μαρίνο & Ριβιέρα Ρίμινι (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Tecnomoto Racing χορηγός του Γιάννη Περιστερά - #John41
Νέα Αγοράς 05/09/2024 - 15:48

Οι γνωστές εξατμίσεις της Akrapovic είναι η επιλογή του Έλληνα Πρωταθλητή Γιάννη Περιστερά, ο οποίος για το 2024 αγωνίζεται στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, στην κατηγορία Yamaha R7 Cup, με την ομάδα Roc 'n' DeA, των γνωστών Πρωταθλητών και οδηγών Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Massimo Roccoli και Alex De Angelis και φυσικά με μοτοσυκλέτα την Yamaha R7.

H Akrapovic έχει δώσει την ευκαιρία στους μηχανικούς της ομάδας να ρυθμίσουν τέλεια τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας και έτσι να δίνει την απόδοση που χρειάζεται ο Γιάννης Περιστεράς, που μάλιστα πρόσφατα κέρδισε την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα.

Στη χώρα μας αντιπρόσωπος των Akrapovic είναι η Tecnomoto Racing, η οποία είναι χορηγός της προσπάθειας του Έλληνα οδηγού και φυσικά του ευχήθηκε τα καλύτερα και στη συμμετοχή του στον παγκόσμιο Σούπερ Τελικό (Super Finale) του Yamaha R7 Cup, που θα γίνει από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην Γαλλική πίστα Circuit Paul Ricard/Le Castellet, παράλληλα με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής και τον περίφημο 24ωρο Αγώνα Bol d'Or EWC

 

 

Για την Tecnomoto Racing

 

Η Tecnomoto Racing ιδρύθηκε το 1985, από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον χώρο της βελτίωσης της μοτοσυκλέτας και έκτοτε αποτελεί συνώνυμο των προϊόντων βελτίωσης υψηλής ποιότητας, εκπροσωπώντας κατά αποκλειστικότητα τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αγοράς.

Πιστοί στις παραδόσεις τους οι άνθρωποι της εταιρίας, ακολουθούν διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς, προσφέροντας στον πελάτη τα καλύτερα και πλέον σύγχρονα προϊόντα στον τομέα της βελτίωσης, ενώ παράλληλα προσφέρουν την εγγύηση και την αξιοπιστία επίσημου κατασκευαστή.

 

Από το 1998 το φυσικό της κατάστημα βρίσκεται στην οδό Καλλιρόης 12 στην Αθήνα, στην καρδιά του μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα. Το έμπειρο προσωπικό και η ευρεία γκάμα προϊόντων βελτίωσης, καλύπτει τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού.

Το 2023 ξεκίνησε δυναμικά και με τη δημιουργία του μεγαλύτερου e-shop προϊόντων βελτίωσης της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας την εκπροσώπηση των κολοσσών του χώρου, φέρνοντας στους μοτοσυκλετιστές τα καλύτερα προϊόντα, ενώ παράλληλα προσφέρονται οι καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

« Προηγούμενο άρθρο

QJMOTOR – Athens Premium Test Ride Event

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MISANO, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
  • ΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, Ο BAGNAIA ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
  • ΟΧΙ, Ο MARTIN ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ