• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
13ος Αγώνας - Σαν Μαρίνο & Ριβιέρα Ρίμινι (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην κορυφή του βάθρου ο 7 φορές Πρωταθλητής Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
Στο Pleven της Βουλγαρίας
Νέα 03/09/2024 - 21:44

Ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου - Alex75 βρέθηκε με την ομάδα του Zen1Racing στην πίστα Grand Prix Pleven της Βουλγαρίας για τον 9ο και 10ο αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος - BMU 2024, συμμετέχοντας στην κατηγορία SSP600 με την μοτοσυκλέτα του Yamaha R6.

Ο Αλέξανδρος για 3η συνεχόμενη χρονιά αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη πίστα ξεκινώντας την Παρασκευή την ελεύθερη προπόνηση και τις πρώτες Κατατακτήριες κάνοντας τον καλύτερο χρόνο με αποτέλεσμα να κερδίσει την πρώτη θέση στη σχάρα εκκίνησης για τον αγώνα του Σαββάτου. 

Στον αγώνα του Σαββάτου η μάχη για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης ξεκίνησε από το σβήσιμο κιόλας των φαναριών εκκίνησης, προσφέροντας στους θεατές έναν γεμάτο αγωνία αγώνα, με μάχες σώμα με σώμα, έως τον τερματισμό του, όπου ο 7 φορές Πρωταθλητής Αλέξανδρος Παπαγεωργίου πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού με προβάδισμα μόλις 0.014 του δευτερολέπτου.

Στον αγώνα της Κυριακής ο Αλέξανδρος ξεκίνησε από τη 2η θέση στη σχάρα εκκίνησης, βάσει του χρόνου καλύτερου γύρου του στον αγώνα του Σαββάτου. Κάνοντας μια εκπληκτική εκκίνηση έστριψε πρώτος στην Κ1 και κράτησε την 1η θέση έως τον 5ο γύρο του αγώνα όπου λόγω ενός γλιστρήματος στερήθηκε την 1η θέση και έδωσε μάχη για τη 2η. Ύστερα από πολύ δυνατές μάχες και με τον αγώνα να κρίνεται έως και τη τελευταία στροφή της πίστας ο Αλέξανδρος πέρασε δεύτερος τη γραμμή τερματισμού προπορευόμενος με διαφορά 0.055 του δευτερολέπτου από τον 3ο. 

Έκλεισε λοιπόν ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τον Αλέξανδρο Παπαγεωργίου με μια 1η και μια 2η θέση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα - BMU 2024, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του διαφορά στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος, κρατώντας τον στην κορυφή της βαθμολογίας.  

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - Zen1Racing

"Ολοκληρώθηκε ένα αγωνιστικό τριήμερο στην πίστα Grand Prix Pleven της Βουλγαρίας, μια πίστα όπου τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου γνωρίζαμε από τα προηγούμενα έτη συμμετοχής μου. Τόσο η ομάδα μου ZenOne όπου για άλλη μια φορά έστησαν την μοτοσυκλέτα μου με τις  απαραίτητες για τη συγκεκριμένη πίστα  ρυθμίσεις, όσο και οι συστηματικές προπονήσεις στη σχολή αγωνιστικής οδήγησης ARP Racing, είχαν σαν αποτέλεσμα να πραγματοποιήσω δύο εξαιρετικούς αγώνες και να φύγω απ το Pleven με μία 1η και μία 2η θέση, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τον στόχο μου να κατακτήσω την 1η θέση στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα BMU.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου και στους ανθρώπους που με στηρίζουν"

Την προσπάθεια του Άλεξ υποστηρίζουν οι: 

@А.М.ПАПАГΕΩΡΓΙΟΥ MOTO @Peristeras Nikos Tyres @ZenOneRacing @Dimitris DimSt @Papanikolaou @Αντώνης Μερεμέτης 
@Panos Petropoulos @Tzortzopoulos Moto
Fashion & Accessories @Dunlop @Yamaha Racing @Pandora alarms @Ermax @Georgopoulos Racing @ARP racing academy
@Dimosthenis Mavropoulos @Christos Fragkos @Dimi Diats @Nikos Mouratis @Γιάννης Ψύλλας @Nikos Plakalis @Ms.Speedie
@Maria Sertsou @ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ QUANTUM @axcell Energy Solution @REKTIFIE TZIOLAS

« Προηγούμενο άρθρο

Η 14χρονη Αντωνία Κορρέ - Tonia 27, διέπρεψε στο Pleven της Βουλγαρίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MISANO, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
  • ΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ
  • ΟΧΙ, Ο BAGNAIA ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
  • ΟΧΙ, Ο MARTIN ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ