• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: MotoGP Δοκιμές
Νέο ρεκόρ για τον Marc Marquez
Νέα 30/08/2024 - 17:10

Οι μονόωρες δοκιμές του απογεύματος της Παρασκευής καθόρισαν ποιοί αναβάτες θα μπουν απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες και ποιοί θα αναγκαστούν να δώσουν τη μάχη των πρώτων κατατακτηρίων. 

Σε όλο το πρώτο σκέλος ήταν ο Marc Marquez που προηγούταν, με 1:46.954. Όταν έφτασε η σειρά των τελευταίων επιθέσεων, ο Jorge Martin κατάφερε να περάσει μπροστά με 9:30 να απομένουν, κάνοντας 1:46.666. O Marquez όμως απάντησε ένα λεπτό μετά, με 1:46.384.

Φτάνοντας στα τελευταία 2:30 λεπτά, ένας εκπληκτικός Aleix Espargaro έφτασε στο 1:46.073, μόλις λίγα χιλιοστά μακριά από το ρεκόρ. Όμως η Αραγονία είναι μια από τις πίστες του Marc Marquez και ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έφτασε σε έναν απίστευτο γύρο, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:45.801, να κάνει νέο ρεκόρ και να πάρει την πρώτη θέση των δοκιμών. 

Ο Aleix Espargaro έμεινε στη δεύτερη θέση, με τον Maverick Viñales - ο οποίος έφτασε αρκετές φορές κοντά στην επίτευξη του καλύτερου γύρου - να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. 

Ο Jorge Martin έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Alex Marquez να ακολουθεί. Έκτος ήταν ο Francesco Bagnaia, μπροστά από τον Franco Morbidelli, ενώ ο Johann Zarco κατάφερε να στείλει για πρώτη φορά φέτος μια Honda στις δεύτερες κατατακτήριες φέτος, καταλαμβάνοντας την 8η θέση. 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Raul Fernandez και Miguel Oliveira

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο MARTIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ