• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Περισσότερη η ικανοποίηση του Lorenzo από την αίσθηση της Μ1
Randy De Puniet: Θα οδηγήσει πιο ήρεμα στον αγώνα
Νέα 19/06/2010 - 22:04

Όπως συνηθίζεται πάντα έτσι και στο Silverstone μετά τη λήξη των κατατακτηρίων δοκιμών οι τρείς πρώτοι έδωσαν την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Ο Jorge Lorenzo ήταν ευχαριστημένος από τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, αλλά περισσότερο από την καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας του. Ο Randy De Puniet μετά την πτώση του, που ίσως του στέρησε την pole position, θα πάει πιο συνετά  στον αγώνα και ο Dani Pedrosa έμεινε στην Clinica Mobile.

 

Jorge Lorenzo:

“Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν είχα καταλάβει πότε έκανα τον καλύτερο χρόνο και πότε τον χειρότερο”.

 

“Πίεσα από την αρχή του session πρώτα με το σκληρό ελαστικό και μετά με το μαλακό. Τοποθετήσαμε μόνο ένα μαλακό ελαστικό γιατί οι χρόνοι μας μ’ αυτό δεν ήταν τόσο γρήγοροι. Οδήγησα καλά και είχα καλή αίσθηση από την μοτοσυκλέτα κι αυτό με ευχαριστεί περισσότερο παρά η pole position.”

 

“Είμαι ικανοποιημένος για την πρώτη pole position της χρονιάς, αλλά περισσότερο ικανοποιημένος είμαι γιατί είχα καλή αίσθηση από την Μ1 το απόγευμα”

 

“Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι στην πρώτη σειρά εκκίνησης, γιατί σου δίνει περισσότερες πιθανότητες για το βάθρο”.

 

“Σήμερα έκανα 18 συνεχόμενους γύρους με το σκληρό ελαστικό και κατόπιν 8 με το μαλακό. Είχε κρύο και χρειάστηκα πολύ χρόνο για να φέρω τα ελαστικά στη σωστή θερμοκρασία. Έτσι πρέπει να δούμε τον καιρό αύριο για να επιλέξουμε”.

 

“Νιώθω καλά και ανυπομονώ για αύριο ελπίζοντας να μην βρέχει”.

“Ευχαριστώ την ομάδα μου για την εξαιρετική της δουλειά σήμερα”.

 

Randy De Puniet:

 

“Είμαι ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση αν και θα μπορούσα να έχω πάρει την πρώτη. Στον τελευταίο γύρο πίεσα δυνατά και ήμουν ο ταχύτερος μέχρι τη μέση του γύρου, έκανα όμως ένα λάθος και έπεσα”.

 

“Το καλό είναι ότι έπεσα στις κατατακτήριες, κάτι που θα με κάνει πιο συνετό στον αυριανό αγώνα.

Η μοτοσυκλέτα είναι καλή και έχουμε πιθανότητες, αλλά ο αγώνας είναι κάτι διαφορετικό”

 

Ο Dani Pedrosa δεν ήλθε στην συνέντευξη τύπου γιατί βρισκόταν στην Clinica Mobile. Η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική και διαγνώστηκαν μόνον μώλωπες και στα δύο γόνατα. Αν και θα τρέξει αύριο κανονικά στον αγώνα, θα μείνει για λίγο στην Clinica Mobile, για περισσότερες εξετάσεις.

Επόμενο άρθρο »

Η πτώση του Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Aνατροπές στην Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα