• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Nolan γιορτάζει τα 75 χρόνια του MotoGP στο Silverstone
Νέα Αγοράς 06/08/2024 - 14:09

Ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο για το MotoGP, το οποίο γιορτάζει μια σημαντική επέτειο στο Silverstone, ανατρέχοντας στο απίστευτο ταξίδι που, για περισσότερα από 75 χρόνια, έχει αιχμαλωτίσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Η Nolan, ένας μεγάλος πρωταγωνιστής του αγωνίσματος, συμμετέχει στους εορτασμούς σε μια έντονη και συναισθηματική ατμόσφαιρα με ειδικές πρωτοβουλίες στο MotoGP VIP Village, συμπεριλαμβανομένης μιας έκθεσης με ιστορικά κράνη που έγραψαν την ιστορία των αγώνων και παρουσίασε επίσης 3 κράνη αποκλειστικά κατασκευασμένα με ειδικά χρώματα για τη 75η Επέτειο βασισμένα στο καλύτερο στην κατηγορία Nolan full-face X-804 RS U.C.

Εξιστορώντας την πορεία της Nolan στο MotoGP, φτιαγμένη από ένα απίστευτο πάθος για τον ανταγωνισμό και την απόλυτη αριστεία στην παραγωγή ολοένα και πιο ασφαλών και τεχνολογικά προηγμένων κρανών, η σημαντική έκθεση στο MotoGP VIP Village™ είχε τα 10 πιο αντιπροσωπευτικά κράνη της μάρκας από το 1996 έως το 2012. Ένα ταξίδι, στο οποίο αυτά τα κράνη αναπτύχθηκαν μαζί με την εξέλιξη του MotoGP, του οποίου τις ηθικές και αθλητικές αξίες μοιράζεται η Nolan, και το οποίο καθόρισε μερικές από τις πιο έντονες στιγμές του αγώνα και των επίσημων αναβατών κατά τη διάρκεια της καριέρας τους: το N-92 του Dani Pedrosa (πτώση - 1996), του Carlos Checa N-92 (πτώση – 1998) και X-901 (πτώση Jerez - 2001), X-902 του Toni Elias (2002), N-93 του Dani Pedrosa (2003), N-94 του Chaz Davies (πτώση στο Estoril - 2005), N-94 του Casey Stoner (πτώση - 2006), X- του Jorge Lorenzo 801 RR Golden Edition (2007) και X-802 Black Mamba (2011), το X-802 R του Casey Stoner (με υπογραφή στο γείσο - 2012).

Μια σημαντική ιστορία "σε εμφάνιση" και ένα "πλούσιο μέλλον" καινοτομιών καθ' οδόν για την Nolan, που τραβάει την προσοχή των θαυμαστών και των μέσων ενημέρωσης στο Silverstone με την αποκάλυψη ενός X-804 RS U.C. σε έναν εξαιρετικό αποκλειστικό σχεδιασμό χρωμάτων για την 75η Επέτειο. Η κατασκευαστική αριστεία και η στιλιστική κομψότητα που εκφράζεται σε αυτή την έκδοση σε χρυσά-λευκά-μαύρα γραφικά, με τον αριθμό 75 για τα έτη 1949 και 2024, σκιαγραφούν τα πρώτα στοιχεία μιας συλλογής Nolan που ήδη από το 2025 θα στοχεύει σε μια ανανεωμένη και κομψή ταυτότητα της επωνυμίας που εκφράζεται με καινοτόμα σχέδια για τον κόσμο του κράνους.

Τρία μοναδικά κομμάτια παρουσιάστηκαν στο 75th Anniversary live, που προορίζονται για εξίσου ειδικές πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένης μίας διαδικτυακής δημοπρασίας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Two Wheels for Life για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την υποστήριξη της ιατρικής και της ίδιας της ζωής- με την εξασφάλιση βοήθειας σε Αφρικανικές χώρες που υποστηρίζονται από τον οργανισμό και την προβολή στο MotoGP VIP Village στους επερχόμενους Γύρους του ημερολογίου MotoGP™ του 2024.

 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Silverstone, ο Enrico Pellegrino, Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής του Nolangroup, δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι που γιορτάζουμε μαζί με την Dorna και όλους τους παρευρισκόμενους, αυτή την ξεχωριστή επέτειο. Πολλές κοινές αξίες, συμπεριλαμβανομένου του πάθους, της συνεχούς προσπάθειας και της δέσμευσης για επίτευξη όλο και πιο φιλόδοξων στόχων, μια μακρά ιστορία και μια αναπαράσταση της αριστείας στον κόσμο των δύο τροχών. Το κάνουμε αυτό φέρνοντας ένα κομμάτι της ιστορίας μας εδώ στο Silverstone, παρουσιάζοντας 10 κράνη που έχουν γράψει ιστορία αγώνων και παρουσιάζοντας μια γεύση από το τι θα είναι η μελλοντική μας μάρκα και η ταυτότητα του προϊόντος μας, μέσω μιας αποκλειστικής γραφικής ερμηνείας της 75ης Επετείου του MotoGP™. Το κράνος δεν είναι μόνο ένα βασικό αξεσουάρ για την ασφάλεια των αναβατών και των μοτοσυκλετιστών, αλλά και ένας τρόπος για να αναπαραστήσουμε και να επικοινωνήσουμε το στυλ μας. Αυτό συνέβαινε πάντα και θα συμβαίνει για πάντα».

 

Dan Rossomondo, CCO της Dorna Sports:

«Είμαστε περήφανοι που γιορτάζουμε την ιστορία του MotoGP™ με τους συνεργάτες μας και που μπορούμε να μοιραστούμε αυτήν την έκθεση με τα μέσα ενημέρωσης και τους καλεσμένους μας αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι φανταστικό να βλέπουμε την εξέλιξη και την καινοτομία σε αυτά τα προϊόντα, δίνοντάς μας μια πραγματική επισκόπηση της προόδου στο άθλημα σε τόσους πολλούς διαφορετικούς τομείς. Από τη φύση του, αυτό το άθλημα είναι προοδευτικό, αλλά κάθε βήμα προς τα εμπρός πρέπει να βασίζεται σε καλά θεμέλια. Αυτό είναι σημαντικό να το γιορτάσουμε από μόνο του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Nolan που έφερε αυτά τα κράνη σε αυτήν την έκθεση και μοιράστηκε λίγη από την ιστορία της μαζί μας και ελπίζουμε οι καλεσμένοι μας να απολαύσουν αυτά τα κομμάτια της ιστορίας βλέποντάς τα από κοντά».

 

« Προηγούμενο άρθρο

Athens Test Ride Event

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα