• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η BMW Motorrad παρουσίασε το BMW CE 02 x VAGABUND.
Νέα Αγοράς 06/08/2024 - 00:54

Ενώ η διεθνής custom σκηνή γύρω από την BMW Motorrad εστιάζει κυρίως στα μοντέλα της σειράς Heritage BMW R 18 και BMW R 12 nineT με εμπνευσμένη δημιουργικότητα, υψηλά επίπεδα δεξιοτεχνίας και νέες ιδέες, η Αυστρία έχει αναπτύξει τώρα ένα εξαιρετικό project που βασίζεται στο BMW CE 02.

Σε συνεργασία με την BMW Motorrad Austria στο Σάλτσμπουργκ, το Design & Makers Studio VAGABUND στο Γκρατς δημιούργησε το BMW CE 02 x VAGABUND – ένα στιλάτο eParkourer βασισμένο στο BMW CE 02 που προορίζεται για αστική χρήση.

 

«Ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα το CE 02 όταν το είδαμε για πρώτη φορά στο BMW Motorrad Days στο Βερολίνο. Η συνολική σχεδίαση του CE 02 είναι ιδανική για εμάς, καθώς στη VAGABUND προσπαθούμε πάντα να ανοίγουμε νέους δρόμους και να αναμορφώνουμε προϊόντα που ήδη υπάρχουν με τον δικό μας τρόπο. Σε αυτό το project, θα ορίζαμε τη γενική σχεδιαστική φιλοσοφία ως “retro-future.Προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε την πολύ φουτουριστική αρχική σχεδίαση με κάποια ρετρό στοιχεία και έτσι να δώσουμε στο κοινό μια οικεία αίσθηση»,

Paul Brauchart, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Vagabund Moto GmbH.

 

 
Η φουτουριστική σχεδίαση συναντά μία ρετρό αύρα.
To custom bike που κατασκευάζεται στην Αυστρία όχι μόνον εντυπωσιάζει με τη μοναδική φουτουριστική του σχεδίαση αλλά και με διάφορα λειτουργικά “ρετρό” στοιχεία, τα οποία σχεδιάστηκαν με μοντέρνο στυλ και εστιάζουν σε ένα νεανικό target group.

Για παράδειγμα, η μουσική ενσωμάτωση του "OB-4 Magic Radio" από το "Teenage Engineering" υπογραμμίζει τη  φιλοσοφία των custom bikes. Η ‘ηλεκτρική εξάτμιση’ χρησιμεύει ως πρακτικό και στιλιστικό στοιχείο. Έτσι δημιουργείται χώρος για μια ομπρέλα. Σχεδιαστικά στοιχεία, όπως μαρσπιέ με grip tapes για skateboard, αντικατοπτρίζει ένα σπορ, αστικό eParkourer στυλ.

 

Η BMW Motorrad και η VAGABUND δημιουργούν για μια ακόμα φορά την απόλυτη πρόταση custom μοτοσικλέτας με ειδική συσκευασία ύψους 3,6 m. Αυτό αποτελεί μέρος της συνολικής φιλοσοφίας της.

 

Επόμενο άρθρο »

Athens Test Ride Event

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα ρύθμιση για την έκδοση πινακίδων για τρέιλερ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα