• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto3 Κατατακτήριες
Pole Position με ρεκόρ για τον Ivan Ortola
Νέα 03/08/2024 - 16:55

O Ivan Ortola κατάφερε στα τελευταία στάδια των κατατακτηρίων της Moto3 να αρπάξει την Pole Position από τον Collin Veijer που ήταν δυνατός όλο το Σαββατοκύριακο, κάνοντας ένα νέο απίστευτο ρεκόρ (2:09.270) και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Ο Ισπανός είχε ήδη δείξει έναν τρομερό ρυθμό το πρωί, κατά τη διάρκεια των δεύτερων δοκιμών - όπου έχασε το ρεκόρ λόγω μιας κίτρινης σημαίας που ακύρωσε τον καλύτερο γύρο του. 

Δίπλα του στη σχάρα της εκκίνησης θα βρίσκεται ο Collin Veijer, ο οποίος έφτασε 41 χιλιοστά μακριά από τον Ισπανό της MT Helmets. Την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνει ο Joel Kelso, με τον Αυστραλό να διανύει ένα από τα καλύτερα Σαββατοκύριακα της σεζόν. 

Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, David Alonso, έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο και θα ξεκινήσει αύριο τον αγώνα από την κεφαλή της δεύτερης σειράς της εκκίνησης, σε ένα Grand Prix όπου οι αντίπαλοί το εμφανίζονται εξαιρετικά δυνατοί. Ο Ryusei Yamanaka είναι πέμπτος, με τον Jacob Roulstone να συμπληρώνει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης. 

Στην τρίτη σειρά βρίσκουμε τους Stefano Nepa, Daniel Holgado και Tatsuki Suzuki, μπροστά από τους Jose Antonio Rueda, Angel Piqueras και Adrian Fernandez.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Moto2 Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: MotoGP Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα