• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto3 Πρώτες Δοκιμές
Νέο ρεκόρ για τον Collin Veijer
Νέα 02/08/2024 - 17:27

Έχοντας ήδη σπάσει το ρεκόρ από το πρωί της Παρασκευής οι αναβάτες της Moto3 βγήκαν στην πίστα του Silverstone για τις Πρώτες Δοκιμές τους και ο ρυθμός αναμενόταν να είναι πολύ ανεβασμένος. Και αυτό ακριβώς έγινε. 

Οι χρόνοι κατέβαιναν συνεχώς και όταν έπεσε η καρό σημαία ήταν ο Collin Veijer που είχε ανέβει στην κορυφή (παρά μια πτώση στην Brooklands στα τελευταία στάδια), σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ γύρου και σταματώντας το χρονόμετρο στο 2:09.565

Μάλιστα ο Ολλανδός είχε μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους, καθώς ο δεύτερος Ιvan Ortola ήταν 387 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του, με τον Jacob Roulstone να ολοκληρώνει μια πολύ δυνατή Παρασκευή στην 3η θέση. 

Ο Scott Ogden έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Stefano Nepa να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, David Alonso, είχε και αυτός μια πτώση στην ίδια στροφή με τον Veijer (6η) και τελικά τερμάτισε έκτος τις πρώτες δοκιμές. 

Ακολούθησε ο Tatsuki Suzuki, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε ένα πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ryusei Yamanaka, Jose Antonio Rueda και Riccardo Rossi

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα