• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όμορφο και δύσκολο βρίσκει το Silverstone ο Lorenzo
Είναι δύσκολο να βρείς τα σημεία των φρένων και τις γραμμές
Νέα 19/06/2010 - 20:13

O Jorge lorenzo προηγείται στην βαθμολογία και γενικά, μαθαίνει εύκολα.

Ο Lorenzo λοιπόν είπε για τις πρώτες του εντυπώσεις:

 

“Είναι όμορφη πίστα, ήταν πολύ δύσκολη στους πρώτους γύρους, γιατί πάει πολύς καιρός από τότε που πήγαμε σε καινούργια πίστα, νομίζω ήταν το Misano το 2007 και ήταν αρκετά εύκολη η εκμάθησή της”.

 

“Αλλά αυτή είναι μια δύσκολη πίστα και δεν είναι εύκολο να καταλάβεις και να βρείς τα ακριβή σημεία των φρένων και τις ιδανικές γραμμές. Ένιωσα πολύ περίεργα στην αρχή, αλλά προς το τέλος ήμουν γρήγορος”.

 

"Έχουμε δουλέψει πραγματικά σκληρά και έχουμε κάνει πολλούς γύρους για να κατανοήσουμε κάθε στροφή και κάθε ευθεία. Δυστυχώς το κρύο χθες κατέβαζε και τη θερμοκρασία της ασφάλτου και χωρίς σημεία αναφοράς ήταν αρκετά δύσκολα, αλλά ελπίζω την Κυριακή θα είναι καλύτερα”.

 

“Στην πρώτη σειρά δοκιμών το πρωί το σικέιν ήταν πολύ ευχάριστο. Πρέπει να είσαι πολύ απαλός και συνήθως μπορείς να πλαγιολισθαίνεις πολύ σε μερικά κομμάτια και πραγματικά είναι διασκεδαστικό να οδηγείς σ’αυτά.”

 

“Υπάρχουν πολλές ανωμαλίες και μερικά σημεία των στροφών έχουν αναπηδήσεις, αλλά η μοτοσυκλέτα σ’ αυτές τις ανωμαλίες δουλεύει καλά. Ίσως το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι σε κάποιες επιταχύνσεις, αλλά η μοτοσυκλέτα βρίσκεται σε καλό επίπεδο”.

Επόμενο άρθρο »

Στο "νήμα" παίρνει την pole position o Jorge Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Προβάδισμα για την Honda στις ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα