• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Casey Stoner: Πολλά σαμαράκια!
Είναι διαφορετική, είναι γρήγορη, είναι τεχνική, αλλά δυστυχώς με πολλά σαμαράκια
Νέα 19/06/2010 - 14:06

O Casey Stoner από την αρχή ήταν ενθουσιασμένος με το Silverstone μιας και - με την παλιά του χάραξη, είχε οδηγήσει εκεί σαν μόνιμος κάτοικος της Μ. Βρετανίας τότε, πριν ακόμη ξεκινήσει τα MotoGP. Μάλιστα έχει κερδίζει αγώνα στα 125cc του Βρετανικού Πρωταθλήματος.

Στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά λοιπόν είχε την πρώτη θέση, αλλά στη συνέχεια πέρασε μπροστά ο Lorenzo.

 

“Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την συνετή μου θέση, αλλά ο τρόπος που αντιδρά η μοτοσυκλέτα δεν με ικανοποιεί και πρέπει να κάνουμε αρκετά καλή δουλειά , κυρίως στο πέρασμα πάνω από τα σαμαράκια. Είναι φανταστική πίστα, έχει καταπληκτική σχεδίαση και είναι πολύ διασκεδαστική και πραγματικά όμορφο να την οδηγείς".

 

“Είναι τεχνική, γρήγορη, αλλά και με λίγα αργά κομμάτια. Δυστυχώς με τα σαμαράκια γίνεται σχεδόν αδύνατον να εστιάσεις πραγματικά στην πίστα”.

 

“Φοβάσαι καθώς η μοτοσυκλέτα περνά πάνω από ορισμένα σαμαράκια ή πηγαίνοντας μέσα στη στροφή όχι τόσο σκληρά, γιατί θα χάσεις το μπροστινό από κάποιο σαμαράκι. Αυτό είναι κάπως απογοητευτικό”.

 

“Πιστεύω ότι έχουν μεγάλη εμπειρία από τα αυτοκίνητα (οι άνθρωποι της πίστας) και στα αυτοκίνητα το θέμα δεν είναι τόσο μεγάλο, αλλά με τις μοτοσυκλέτες το ζήτημα είναι τεράστιο και δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες σε μια γρήγορη πίστα”.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Προβάδισμα για την Honda στις ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

6,000 Εuro για το κράνος του Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα