• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η μικρή μοτοκρός της Husqvarna σχεδιάστηκε για να ετοιμάσει την επόμενη γενιά αναβατών
Νέα Αγοράς 19/07/2024 - 12:32

Η TC 85 λαμβάνει μια σειρά αναβαθμίσεων για το 2025, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου πλαισίου και ενός βελτιωμένου κινητήρα.

Για το 2025, η Husqvarna δίνει στους νέους αναβάτες μια ισχυρή νέα μοτοσυκλέτα μοτοκρός. Η TC 85 επόμενης γενιάς αναβαθμίστηκε, με τη Husqvarna να κάνει πολλές βελτιώσεις στο ήδη ισχυρό minicycle μοντέλο της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η TC 85 στην προηγούμενη έκδοση, οδήγησε στη νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοκρός Εφήβων FIM 2023, οπότε το γεγονός ότι η Husky κατάφερε να την κάνει ακόμα καλύτερη θα μπορούσε να σημάνει μεγάλα πράγματα για τους νέους αναβάτες.

Οι αναβαθμίσεις στην TC 85 περιλαμβάνουν βελτιώσεις στον χειρισμό και τη σταθερότητα. Φυσικά, διατηρεί τα κορυφαία εξαρτήματά της που προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος ρυθμίσεων, επιτρέποντας στους νεαρούς αναβάτες να εξελίσσονται παράλληλα με τη μοτοσυκλέτα τους, αλλά και να μεταβάλουν ελαφρώς τις διαστάσεις καθώς μεγαλώνουν.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα κυριότερα σημεία βελτιώσεων. Για το 2025 η Husqvarna TC 85 διαθέτει έναν αναβαθμισμένο κινητήρα που έχει ρυθμιστεί για να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση στις χαμηλές και στις μεσαίες στροφές. Με δύο χαρτογραφήσεις λειτουργίας, οι αναβάτες μπορούν να βελτιστοποιήσουν την απόδοση ανάλογα με το έδαφος στο οποίο οδηγούν.

Ο κινητήρας εδράζεται σε ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο που έχει σχεδιαστεί για βελτιωμένη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και στις στροφές. Στο πίσω μέρος, η TC 85 έχει ένα νέο ψαλίδι που είναι 300 γραμμάρια ελαφρύτερο από αυτό του προηγούμενου μοντέλου. Όσο για την ανάρτηση της μοτοσυκλέτας, βασίζεται στα κορυφαία εξαρτήματα της WP και πιο συγκεκριμένα, διαθέτει την WP XACT, που αποτελείται από πλήρως ρυθμιζόμενα μπροστινά πιρούνια και πίσω αμορτισέρ.

Η TC 85 του 2025 κυλά σε ελαστικά Maxxis Maxxcross MX-ST, που φημίζονται για τη σταθερότητα στην ευθεία γραμμή και την αξιόπιστη πρόσφυσή τους. Στον τομέα της επιβράδυνσης, η TC 85 βασίζεται σε φρένα Formula SRL που σφίγγουν τους ρότορες της Galfer. Εν τω μεταξύ, οι πλήμνες με μηχανική επεξεργασία CNC μαζί με τις ζάντες Excel παρέχουν χαμηλό μη αναρτημένο βάρος. Φυσικά, όπως οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες πλήρους μεγέθους της Husqvarna, η TC 85 αποκτά νέα καλύμματα που αναπαράγουν το ίδιο σχέδιο με τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Husky.

Η Husqvarna λέει ότι η TC 85 του 2025 θα πρέπει να είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τον Ιούλιο του 2024 σε όλες τις εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες Husqvarna Mobility. Ωστόσο, η τιμή και η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, οπότε αν θέλετε να αποκτήσετε ένα ασφαλές δίτροχο για τα παιδιά σας ώστε να μάθουν σωστά να οδηγούν ή αν θέλετε να πείσετε τους γονείς σας να σας πάρουν μία μοτοσυκλέτα αυτή τη σεζόν, φροντίστε να επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο!

 

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα QJMOTOR SRT 550 S έκδοση για δίπλωμα Α2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα